marți, 12 ianuarie 2010

Atacuri la ortodoxie


Tara noastra se transforma pe zi ce trece in poligonul de incercare al Noii Ordini Mondiale. Pasapoarte biometrice, acte continand cipuri RFID, vaccinari mai mult decat dubioase, masuri economice restrictive luate impotriva poporului, coruptie la nivelul cel mai inalt, taxe si impozite prohibitive, amenzi uriase si nu in ultimul rand, atacuri concertate impotriva crestinismului ortodox. Asta caracterizeaza Romania inceputului de mileniu. Ziarul "Evenimentul Zilei" lanseaza acuzatii noi impotriva IPS Bartolomeu Anania cu ura viscerala, alimentata de satanismul si ateismul care domina cercul de "ziaristi" de acolo. Mirela Corlatan, fara a putea dovedi afirmatiile facute, improasca cu noroi in marele parinte ortodox care este Bartolomeu Anania. Articolele ei le puteti citi aici, aici, dar si aici. Las la latitudinea dumneavoastra sa judecati aceste afirmatii fara acoperire. Mirela Corlatan isi mai permite obraznicia sa sugereze ca e nevoie de o spovedanie din partea IPS Bartolomeu Anania. Or Mitrolopitul a lamurit aceasta problema odata pentru totdeauna, dar dusmanii sai nu renunta. Sigur, Iisus Hristos a avertizat: " În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea". IPS Bartolomeu Anania va trece peste astea usor, avand de partea sa pe Dumnezeu. Dar ce e mai interesant e ca nu-l are doar pe Dumnezeu, ci are si increderea si iubirea oamenilor si a credinciosilor romani care, ca niciodata, se incapataneaza sa nu creada in minciunile proferate de vrasmasii ortodoxiei!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Aceste atacuri sunt permise si de lancezeala si erorile noastre de gandire ,lipsa de curaj etc.
Sa-ti dau un exemplu ,cand ai impresia ca toate credintele sunt bune ,cand esti pentru ecumenism ...normal ca te pleci ca vantul pentru ca in primul rand iti lipsesc convingerile proprii , o neclintita credinta.
Ps- Aici nu vb despre d-voastra ,ci despre unii ortodocsi in general.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da, asa e! Multi vor ecumenism pentru ca nu le-a explicat nimeni ce inseamna dar nici nu au avut curiozitatea sa citeasca din Sfintii Parinti, din scrierile marilor duhovnici ortodocsi! Ei habar nu au ca lumina nu se poate amesteca cu intunericul.

Marius Gogonea spunea...

Am citit articolul din Evenimentul, referitor la IPS Bartolomeu Anania. Acesta nu este ziarul care pupa zi de zi talpile presedintelui Basescu, autodeclarat al romanilor, carora tot el le-a spus, ca 20% sunt homosexuali? Nu ma mira ca uneltele antihristice ale sistemului mama, lovesc tocmai in marturisitorii acestui neam. Ma mira faptul ca majoritatea ierarhilor neamului ortodox, au lepadat atitudinea de curaj si marturisire a Sf. prooroc Ioan Botezatorul, pe care tocmai l-am praznuit. Ma mira ca in bisericile noastre de parohie se propovaduieste de multe ori ratacirea catolica, si ca ar putea sa fi aceasta, chiar o strategie tacita, venita chiar de sus, de la ierarhii Bisericii. Iisus Hristos nu ne lasa. Sa pasim cu nadejde si fara frica fratilor! Doamne ajuta.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa este, d-le Marius. Unii ierarhi ai bisericii au uitat cui trebuie sa slujeasca si asta e motivul luptelor si dezbinarilor chiar in interiorul ortodoxiei. Adevaratii credinciosi nu baga in seama calomniile perpetue impotriva credintei adevarate, pentru ca stiu sa discearna ce e de la diavol si ce e de la Dumnezeu!

Mediafax