miercuri, 27 ianuarie 2010

OTV sau pactul cu diavolul




Am asistat la o parte a emisiunii de noapte a lui Dan Diaconescu din 24.01.2010, avandu-l ca protagonist pe satanicul Pavel Corut. Avalansei de insulte la adresa ortodoxiei si a lui Iisus Hristos a incercat sa-i faca fata siderat, Claudiu Raducu, teolog din Timisoara. Dar nimic nu a putut opri diareea verbala a acestui demon. Am inchis televizorul cu senzatia clara ca l-am auzit vorbind pe insusi Satana.

Spre cinstea lui, ziarul Romania Mare (desi posibili protestanti) semnaleaza prompt blasfemiile si flacarile pe care le scotea Pavel Corut impotriva Mantuitorului Iisus Hristos, dar si atitudinea complet nepotrivita a "soricelului" de Caracal, Dan Diaconescu.

PS. Nu am scris pana acum despre asta intrucat am incercat sa gasesc o inregistrarea a emisiunii, lucru care s-a dovedit greu. Dar priviti fragmentul cu Gigi Becali, care ia atitudinea pe care toti ar trebui sa o avem.

24 de comentarii:

Unknown spunea...

Becali, cioban cioban, dar stie canmd albul e alb si cand negrul e negru.

anca spunea...

aveam eu clipul asta!!! daca as fi stiut...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, daca stii undeva inregistrarea emisiunii sa ma anunti si pe mine pls!

Anonim spunea...

N-am vazut emisiunea. Doar titlurile blasfemice si m-am oripilat. Mai departe n-am stat sa ascult "argumentatiile".

Ion de la Chiuiesti spunea...

Laura, ai dreptate. "Orice pacat, orice hulire se va ierta oamenilor, dar hulirea impotriva Duhului Sfant nu se va ierta. Celui care va zice cuvant impotriva Fiului Omului se va ierta lui; dar celui care va zice impotriva Duhului Sfant, nu i se va ierta lui nici in veacul acesta, nici in cel ce va sa fie" (Matei: 12, 31-32). Becali are oricand sanse sa i se ierte pacate, dar Pavel Corut, prin prestatia jalnica si demonica, niciodata!

Anonim spunea...

cred ca nici daca era un martor al lui Iehova nu spunea asa ceva!! si acei oameni au mult mai multa credinta.

anca spunea...

Ioane,ai aci TOATA emisiunea! 7 ore de emisie,e pe mai multe etape,merita vazut! are 7 pagini!!!!


http://nemuritor.blogspot.com/1999/01/24012010-aer-01.html

dramoleta spunea...

Titlul perfect! Chiar ca Diaconescu a facut pact cu diavolul!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da Drami. DD s-a vandut!

anca spunea...

ai reusit sa vezi filmuletele?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da Anca, si nu era nici pe departe toata emisiunea. Dar ma rog, Corut ramane un mason sarlatan(chiar daca se da el ca nu e) si un satanist.

anca spunea...

Ioane,ba e toata! sant 8 pagini(nu 7)pe fiecare pagina sant 4-5 clipuri! cee a ce te intereseaza pe tine e pe a treia pagina! navigarea se face din susul paginii! am vazut toate clipurile!ti-am explicat in primul comm!
ai aci linkul spre pagina a treia!

http://nemuritor.blogspot.com/1999/01/24012010-aer-03.html

anca spunea...

ti-am trimis un mail! sper sa te ajute!

petcu viorel spunea...

Sarmanul om. Daca va mai uitati la otv veti mai vedea si altele de acest fel. Va place circul? Atunci vizionare placuta. Oare asta va hraneste cu ceva? Dumneavoastra alegeti ce dorit sa vedeti, sa auziti, cu ce sa va hraniti sufletul.

Dan spunea...

Ioane, eu de nevoie a trebuit sa-i ascult o parte din blasfemiile si scursurile pe care a putut sa le debiteze Pavel Corut.
Sotia mea a dat din intamplare la emisiunea aceea, si curioasa din fire a stat sa asculte. Eu nu am putut sa stau ca era ca si cum ma injura de mama, dar pana am convins-o pe sotie sa nu se mai uite a durat ceva si am prins cateva blasfemii intre timp.
Pe final, sfatul meu este urmatorul: Nu cred ca merita sa faci un alt articol (sau studiu), pe tema laturilor care au iesit din gura ereticului Corut. Cred ca iti arunci margaritarele (timpul si talentul) la porci. Nu ai ce sa vorbesti despre un om care scoate numai mizerie din el.
Pentru cei care nu au vazut emisiunea, poate par prea dure cuvintele mele, dar cine a vazut asemenea dejectii iesite din gura unui om, stie ca sunt chiar bland in ceea ce spun.
Nu cred ca am spus in viata mea fata de un om ca este eretic, blestemat si amagit pana in maduva oaselor, cum am spus fata de P. Corut, fara sa ma mustre constiinta, dar nici nu mai vreau sa aud un astfel de om.
Dumnezeu sa-l indrepteze, daca mai este ceva de indreptat. Si mai bine sa dea Domnul sa se pocaiasca, ca altfel si Hitler sta un pic mai bine decat va sta Corut dupa judecata.

anca spunea...

si eu am fost in aceiasi situatie,Dane! m-am uitat la emisiune(nu la toata) doar ca sa vad pana unde merge delirul acestuia!

Ion de la Chiuiesti spunea...

@petcu viorel: Nu-i vorba de privit la circ. Dar trebuie sa vedem de unde ne vin atacurrile sa vedem cum si de cine sa ne aparam valorile, cum crede si Anca.
@Dane, ai dreptate, nu mai trebuie nici sa pronuntam numele de Corut Pavel!

Anonim spunea...

Pavel Coruţ nu este satanic atunci când neagă existenţa diavolului. Însuşi marele erudit judeu Maimonide nega existenţa demonilor fără a fi considerat damnat de către contemporani.

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-na Ileana, Corut face ce face Satana, si anume incearca sa amageasca si sa insele. Daca crezi ca nu exista Satana, nu mai usor cazi in bratele lui?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si Maimonide nu crede in Iisus Hristos, deci nu are nici o legatura cu crestinismul. Iar daca nu are legatura cu crestinismul, in speta ortodoxia sau dreapta credinta, ce treaba avem noi cu ratacitul asta? Cat despre Corut, ne rugam sa se pocaiasca pentru blasfemiile sale!

Anonim spunea...

Si eu ma rog ca romanii sa se trezeasca din drogul unei religii de import. Sa se mantuiasca pe cont absolut propriu, asa cum fac cei mai multi judei. De ce facem asta? Deoarece Stramosii nostri nu foarte indepartati au fost luptatori extraterestri. Din acest motiv, judeii sunt sortiti sa fie eterni luptatori si invingatori. E ceva genetic. Revenind la Maimonide, judeii nu cred in divinitatea lui Iisus si din cauza nasterii sale. Conform profetiilor judaice, Mashiah/Mesia ar trebui sa se nasca in miezul verii, de Tisha beAv. C'est voila!

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-na Ileana, v-ati uitat la prea multe filme. Poporul acesta nu e ales, ci e creat de Dumnezeu, pentru ca fiul sau sa se nasca. Daca aveati curiozitatea sa cititi Sfanta Scriptura, ati fi vazut ca Iisus a venit la ai sai care nu l-au primit, ci l-au omorat. Deasemenea ati fi putut sa invatati ca el a venit nu doar pentru poporul iudeu, ci pentru ca Evanghelia sa fie propovaduita la toate neamurile. Vezi pilda femeii samarinence. Samarinenii nu erau iudei si totusi Fiul s-a dus la ei! Mesia a fost pe pamant si se va intoarce a doua oara. Voi asteptati pe altcineva, de care pomeneste Apocalipsa lui Ioan.

Anonim spunea...

Rabinii din Toledo au demolat credinta in Iisus-Mesia, afirmand ca, in conformitate cu profetiile biblice, Mashiah/Mesia ar trebui sa se nasca de Tisha beAv, adica i iulie-august. Preotii crestini au ramas cu buzele umflate si i-au urat cumplit. Rabinii au mai spus ca Mashiah/Mesia ar trebui sa apara pe scena politica judaica in timpul unui devastator razboi purtat de Israel cu inamicii veniti de la Nord si botezat Gog u Magog. Iar ocupatia romana de pe timpul copilariei si maturitatii lui Jeshua/Iisus nu putea fi echivalata cu razboiul.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Rabinii nu pot sa demoleze nimic, intrucat ei nu detin adevarul. Calea, Adevarul si Viata este Iisus Hristos.

Mediafax