luni, 11 ianuarie 2010

Sansa nesperata pentru samsarii de vaccinuri


Imbolnavirea si moartea actorului Toni Tecuceanu a fost o sansa clara de care a profitat Streinu-Cercel si gasca sa. Ce nu reusise el de atatea luni, in emisiuni televizate si prin ziare, a reusit in cateva zile, fara nici un efort. Desi simptomele bolii lui Tecuceanu duceau clar la diagnosticul de pneumonie severa, boala letala in cazul netratarii(ca in acest caz), deznodamantul acestei povesti a fost aruncat pe seama virusului AH1N1. Lumea dezorientata a inghitit minciuna. Liber la otravuri!

7 comentarii:

anca spunea...

isterie creata tot cu ajutorul mass media!Strainu a fost prezent,non stop ,pe toate posturile tv(a ajuns si la "televiziunea poporului" vineri noapte)una din cele mai mari manipulari de la revolutie incoace(vezi cozile imense,ca pe vremuei la "adidasi")!

Un pacatos spunea...

Fratilor este un test pentru ce va urma , adica CIP-UIREA . Prostie in masa .

Anonim spunea...

Am scris pentru editia de maine in "Tricolorul". Este un experiment pentru alte scenarii, printre care si cipuirea...
R.L.

anca spunea...

Ioane,ti-e lene sa vorbesti cu comentatorii? :))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Draga Anca, iarta-ma dar am deschis doar din fuga, pentru ca am avut un program incarcat. Nu, sa nu-ti imaginezi ca din cauza muncii, ci din cauze independente de vointa mea. Oricum suntem cu totii pe aceeasi lungime de unda, si as mai avea de adaugat ca "Televiziunea poporului" a devenit Televiziunea PDL-ului. "Poporul sa manance cozonaci" in continuare.

anca spunea...

Ioane,nu ma refer la chat ci la faptul ca nu mai comentezi la ...comentariile noastre pe blogul tau!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

iar eu iti spun ca am inteles perfect dar nu am avut timpul fizic necesar sa le "rumeg" si sa le comentez. Imi cer iertare si de maine sper sa aveti timp voi pentru a citi comenturile mele!

Mediafax