duminică, 21 februarie 2010

Nou sef la PSD


Azi, la ora 2.36 dimineata, Victor Ponta a fost declarat castigator al alegerilor din PSD. 60 de voturi avans. Adio Geoana!

Update. A3 a anuntat 60 de voturi avans. Ulterior s-a confirmat cifra 80.

7 comentarii:

anca spunea...

Ioane,eu spun Adio PSD! singura schimbare e plecarea [rostanacului si venirea micului titulescu! uita-te pe lista de vice!! aceiasi oameni,cu mici exceptii+Robert Negoita(uau,om f controversat)!
singurul moment memorabil de ieri a fost discursul lui Iliescu!!restul...circus!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ehe, aici e marea problema a lui Ponta, Anca. Trebuie sa-i faca pe vicepresedinti sa-l uite pe "Prostanac", sa ii castige de partea sa! Te-ai prins ca m-am uitat toata noaptea si cand am vazut ca Geoana conduce, mi s-a facut rau. Cat despre Diaconescu, a fost sigur santajat, si in cateva zile va iesi la iveala tot adevarul. Oricum era pe drumul spre ratare!

anca spunea...

Ioane,cred ca afost santajat Diaconescu! altceva vreau sa aflu! asta e un stat politienesc? daca da,sa stim o treaba!
cum au ajuns si de ce inregistrarile la Floriana?
de ce nu se comenteaza acest subiect la tv? ca daca ar fifost vorba de altcineva,oho,taca,taca,sezatori,dezbateri,tot tacamul!
unde sant toti aceia care il laudau pe Diaconescu de mai aveau putin si-l canonizau de viu!! sfantul ,imaculatul Diaconescu!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Chestia cu santajul se vehicula de dimineata printre delegati, pana nu aflase si juninca lui Gigi Kent. Cred ca Ioska Buble stie mai multe. Dar stai linistita, se va scoate tot pe tapet in cateva zile.

mirko spunea...

ponta e o poanta! pina va trece in lumea celor drepti?, tot bunicuta va conduce!
jucan are experienta in domeniu, vezi povestea cu ambasadorul in elvetia!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Jucanca stie ce stie toata lumea. Nu are ea nici o implicare, ca in cazul ambasadorului. Adevarul este detinut de altii. Stai linistit Mirko, adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cat despre Ion Iliescu, nu ar fi nimic rau daca ar conduce, nu?

Mediafax