joi, 4 februarie 2010

PSD-isme


In fata revenirii in forta a lui Adrian Nastase, Diaconescu se repozitioneaza si face front comun cu Mitrea, conform Inpolitics. Geoana incepe sa conteze mai putin si e chiar speriat de ce i se intampla. Pozitia lui Ion Iliescu vizavi de candidatura lui Nastase e fara echivoc si cred ca va fi decisiva. Dar surprize pot aparea oricand.

5 comentarii:

dramoleta spunea...

Lui Nastase nu prea-i plac aventurile. Fara o sustinere, cel putin egala cu a lui Geoana, nu si-ar fi anuntat candidatura.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nastase are partie libera. I-a lasat-o Geoana prin prostia sa proverbiala.

Anonim spunea...

Romania are nevoie de o stanga autentica ca si de o dreapta autentica.Impresia mea este ca ambele directii nu se regasesc actori principali ai scenei politice arata mai mult ca niste catei ce alearga dupa unoscior decat partide ideologice.....

Ivandi Mars spunea...

In Romania precum si in alte state "vasale" din aceasta epoca nu poate fi vorba de ideologii,partidele politice nu mai au o coloana vertebrala,nu au lideri carismatici,nu se exprima si nici nu reprezinta ideologiile prin fapte.Intr-o lume globalizata si aservita banului evreiesc tiparit de acestia,supusi dispozitiilor organismelor financiara internationale liderii politici sunt niste hurlupi mincinosi care inseala increderea electoratului din patru in patru ani.Sindicatele nu mai reprezinta interesele membrilor sai,imbogatirea liderilor face dovada acestui fapt.PSD nu mai reprezinta de mult interesele clasei muncitoare,clasa care aproape ca nu mai exista,si cu grija aceluiasi partid.Un paradox al vremurilor a fost si "Revolutia" din Romania in 1989 cand aceeasi clasa muncitoare solicita desfintarea si interzicerea partidului care-i reprezenta si care functiona ca unica forta politica in stat.Este un fapt real care doar acum poate fi analizat la rece,in concluzie,soareta aceastora este in mainile capitalului,mai grav,a capitalului strain.Un PSD elegant cum a fost pana in prezent chiar nu-si mai gaseste ratiunea existentei,ori se radicalizeaza ori dispare,de fapt ar revenii la valorile ideologice autentice de stanga.
Dreapta in Romania vremurilor noastre poate fi reprezentata doar de PNL,care si acesta are face anumite derapaje de stanga,in numele aceleiasi mode,neoliberalismul poate fi daunator si tarii si siesi.
PDL reprezinta conjunctural un fost comunist care si-a schimbat blana si care poarta stindardul populismului si manelismului de cea mai joasa treapta.Cu regret putem spune ca un neam isi merita soarta daca alege asemenea oameni dubiosi si struto-camilele portocalii,chiar si culoarea simbol "portocaliu" este o combinatie intre culori,nu este o culoare pura.Popularii sau crestin-democratii nu pot fi reprezentati de facatura aceasta portocalie,dar nu e de mirare daca sunt acceptate portocalele noastre stricate in randurile acestei familii ideologice,caci nici cei din Europa nu sunt altfel acum,o adunatura amorfa si fara pretentii.Au si acestia nevoie de o gasca in Romania cu care-si pot face afacerile mai usor in spatiu valah cu usurinta.
Nationalistii in Romania nu mai exista pe scena politica,mai ales in cea parlamentara.PRM nu putea fi nationalist niciodata,reprezenta o categorie nemultumita din societate,o supapa de refulare,doar atat,iar de aceasta situatie profita un personaj abil si inteligent cum era C.V.Tudor.Natinalismul internationalist promovat de acesta nu putea sa reprezinte filonul romanismului autentic,romanii nu au afinitati fata de ideologia bolsevica,nationalismul promovat de publicistul numit Mihai Eminescu a fost promovat doar de catre miscarile si partidele interbelice,dar mai ales de catre Miscarea Legionara a lui Corneliu Zelea Cdreanu.Acest martir al neamului romanesc era batjocorit de publicatia lui C.V.Tudor,si mort acest deschizator de cai de urmat este continuu blamat de reprezentantii statului roman,mai ales la festivitatile ebraice organizate fregvent pe banii romanilor.Statul Natural in care Trupul - reprezentat de teritoriul locuit de romani si Sufletul reprezentat de locuitorii acestuia cu tot cu valorile spirituale detinute nu mai exista de mult,suntem o creatura schiloada si schizofrenica aflata in putrefactie,un Golem jidovesc,o creatura pocita aruncata intr-o groapa comuna numita Uniunea Europeana si care urmeaza sa fie acoperita cu pamant de catre buldozerele gigant israeliene conduse de mecanici cu sapca inscriptionata cu "USA".
Poate opinia mea nu coincide cu a dumneavosatra stimati blogeri cetitori,e OK, accept,dar nu accept ca omul sa nu pate spune liber ce gandeste.

hunter spunea...

Apocalipsa din 2012 este o pacaleala,adevarata apocalipsa pentru poporul roman sunt cele relatate de Ivandi Mars.

Mediafax