joi, 18 februarie 2010

Rezultatele sondajului


Sigur ca sondajul din drepta blogului privitor la viitorul presedinte al PSD nu inseamna mai nimic, avand in vedere numarul mic de participanti, 78. Dar totusi, blogul acesta e citit de oameni din toate categoriile sociale(stiu asta intrucat am discutat cu foarte multi). Iar faptul ca Nastase conduce, urmat indeaproape de Diaconescu, denota ca lumea si-a pierdut increderea(care nu a fost foarte mare niciodata) in Mircea Geoana si in aptitudinile sale de a constitui o opozitie puternica si o alternativa la guvernarea Boc(Basescu). Sa speram ca proportiile se vor pastra la Congresul PSD, si sa nu mai auzim niciodata de acesti pokemoni politici numiti Geoana si Vanghelie.

2 comentarii:

anca spunea...

ehe,a iesit ieri un sondaj(CURS) ai vazut manipulare de manipulare? la A3 Radu Tudor avea orgasme multiple(in direct)deoarece Nastase+ Ponta+ Diaconescu nu adunau toti la un loc atatea procente cate are prostanacul singur!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am vazut, si culmea, nimeni nu prevedea ca se vor revolta toti vizavi de cuplul de "aur" Vanghelie-Geoana. Dar asa se va intampla maine!

Mediafax