vineri, 12 februarie 2010

Si mai-marii lumii se imbolnavesc


Bill Clinton s-a mai "carpit" putin, printr-o operatie pe inima. Si-a mai intarziat drumul spre iad, unde probabil va ramane pe vecie, pentru crimele comise impotriva poporului sarb din 1999, si nu numai. Dar asta Dumnezeu va decide.

2 comentarii:

anca spunea...

ce sa-ti spun,d'aia nu mai poci!!! dupa cate a facut si asta... astept ceva mai "tare"!

Anonim spunea...

Un mic comentariu din Germania:

ca Bill Clinton e operat pe inima imi pare rau.Este ca si noi toti un OM cu pacatele sale (unii mai multe altzii mai putine).Ca ca presedinte al SUA trebuie sa aperi interesele SUA si nu cele ale Burkinei Faso este logic si legitim. Crima s-a intimplat atunci ce s-a facut cu poporul sarb (care desigur are si el criminalii sai) este insa ilegitim si extrem condamnabil.Pentru ca una e sa aperi interesele SUA (ciar si cele economice) si alta e sa bombardezi de Paste Yugoslavia.Cu toate acestea eu cred ca Clinton a fost la un moment dat incomod sau cu un fir slab de legatura cu serviciile secrete.Altfel daca se dorea Monica L in cateva ore era terminata intr-un lac din Nevada.Dar va dau din nou dreptate Dumnezeu ne va judeca pe totzi.Si incer doar ca om ma intreb deseori cand vad cum oameni tineri exceptzionali mor de infarct "De ce de ce tocmai el?"""
PS si ce sa mai zicem de romani care s-au bucurat ca au vazut sangele ceausist in ziua Nasterii Mantuitorului:::si oare au devenit romanii mai buni mai corecti mai putin egoisti din dec 89???

Mediafax