vineri, 5 martie 2010

Drumul lung si grija altuia


Un gest frumos din partea celor cateva sute de sustinatori ai lui Antonie Solomon, primarul arestat al Craiovei, sa iasa in strada si sa protesteze impotriva unei arestari abuzive. Dar a fost un abuz? Nu exista date in sensul asta. Doar vechimea probelor impotriva lui Solomon induce ideea unui santaj. De ce nu au fost folosite la timpul cand au fost ele obtinute? Aici e marele semn de intrebare!

Lasand deoparte pe Solomon, v-ati pus intrebarea cum de oameni in toata firea din Craiova, care o duc la fel de greu ca restul tarii, se revolta pentru o cauza care nu le apartine nici macar tangential si nu se revolta pentru nivelul scazut de trai impus de guvernul Boc-Basescu, pentru haosul ce domneste in economie, pentru taxele si impozitele aberante, pentru pensiile ce tind spre un minim istoric? Raspunsul nu il am, il intuiesc si v-as ruga sa vi-l dati si dumneavoastra singuri!(foto:Mediafax)

6 comentarii:

anca spunea...

hmm,cam asta gandeam si eu!! sant tare curioasa cati din mitingisti ar iesi sa-si ceara drepturile!n-ai sa vezi asa ceva!
cat despre"gest frumos"...Ioane,haidi bre,ce naiba,santem cu neuronul in functiune,nu? nu toti avem capul cat damigeana si mintea cat dopul!:))) era o babutza cu o umbrela,hahahaha,o invartea ca pe un iatagan!!!
ne meritam soarta,parol!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sunt si manifestanti cu interes si gura-casca!

Anonim spunea...

In primul rand ca se face totul pompieristic o dovedeste faptul ca primarul nu e suspendat din functie in conformitate cu Legea administratiei publice locale.
In ultima instanta dincolo de politic perdant este si echipa de fotbal Universitatea Craiova echipa care alaturi de Poli Timisoara si CFR Cluj sint sigurele cluburi in opinia mea care se pot bate cu "miticii " bucuresteni de la Steaua Dinamo et co.Faptul ca fostul antrenor al celebrilor Van Persie Kuyt sau Robben e acum antrenorul juvetzilor creaza la Bucuresti o groaza colectiva in randul echipelor care ani dearandul au furat cu japca talentele Stiintei.In alt treilea rand cred ca sintem alaturi de cateva regimuri corupte sudamericane singura tara din Europa unde se demonstreaza in favoarea unui primar suspect de coruptie.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai tara noastra a ajuns o tara unde orice poate conta cu exceptia "Omului". Am impresia ca fac parte dintr-un film de groaza!

Anonim spunea...

Idiotii aia de manifestanti nu se intreaba de unde avea ala 200.000 de euro cash la el in casa?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Exact prietene!

Mediafax