miercuri, 3 martie 2010

Ofensiva impotriva propriului popor


Sunt intrebat uneori de ce si de unde provine incruntarea si critica permanenta la adresa acestui regim politic, care dupa parerea mea, este reprezentantul legitim al idioteniei pe acest pamant. Degeaba incerc raspunsuri, pentru ca ar insemna ore si zile de dezbateri sterile si nu ar duce la nici un rezultat. Si iata ca reprezentantii acestui sistem din nou ma ajuta si raspund in locul meu:

41 de deputati ai Partidului Democrat Liberal (PDL) semneaza o propunere legislativa de modificare a Legii Contabilitatii, care vor obliga toate cele 700.000 de firme din Romania sa-si angajeze contabili cu norma intreaga. Nu unul, ci doi. Printre maimutoii care au propus asta se numara Sulfina Barbu, Silviu Prigoana si alte nume cunoscute.

In speranta ca parlamentul va respinge aceasta aberatie, ma solidarizez cu toate IMM-urile din Romania in lupta lor cu idiotenia si reaua intentie de care da dovada actuala putere!

13 comentarii:

vlad spunea...

Excelent. Va rog frumos sa propuneti ca toate cele 700,000 de firme sa fie obligate sa angajeze si cate 2 ingineri constructori,ca eu am ajuns somer.
Si o alta propunere,mai buna-fiecare om sa fie angajat la toate firmele din tara. Si sa fie interzis a te angaja sau a avea vreo relatie cu propria ta firma. Bineinteles,fiecare sa fie obligat a avea propria sa firma si sa plateasca impozit forfetar in functie de nr. de angajati

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si te mai intrebi de ce il regreta lumea pe Nicolae Ceausescu!

anca spunea...

ehe,io nu am fro afacere,dar cunosc cativa patronasi care hauleau de fericire cand a castigat base!!
abia astept sa-i intreb cum e chestia cu " basescu stie ce e bine pentru tzara"!!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, si eu am d-astia care se dadeau mari la alegeri si acuma nu stiu de unde sa scoata bani pentru taxe. Si culmea cinismului, ieri Boc si-a asmutit portareii pe datornici, trecand la amenintari. Aia cu Foncirea erau mici copii pe langa zdrentele astea!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Sa ne solidarizam si sa ne organizam. Si eu cunosc multi patroni care au votat cuactualul regim si dupa aceea injurau forfetarul... Foarte bine le fac! Oricum, cred ca legea nu va trece. Vorba lui Vlad de mai sus: eu zic sa le oblige sa angajeze cate un sofer, cate un instalator,cate un electrician, cate o femeie de serviciu! Si cate un neam de politician!

VALENTIN spunea...

eu am mai accesat blogul dvs.,dar nu mi-am permis sa fac un comentariu;oricum,un blog lucid si crestin.scuze de deranj

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Valentin:
pai nu vad ce v-a oprit, e doar o dezbatere de idei! Sunteti binevenit!

andreiraduM spunea...

Ion, SARBATORI FERICITE!

andreiraduM spunea...

Anca, sarut'mana!
Iti doresc si tie SARBATORI FERICITE!

anca spunea...

oooo,a aparut pamanteanul anonim?
servus,anonimule! pe unde ai umblat?

Ion de la Chiuiesti spunea...

@pamanteanule, te-am felicitat la postarea de azi!

anca spunea...

unde l-ai felicitat ,Ioane? eu nu-i stiu blogul!!cel pe care-l avea nu-l mai gasesc!

Ion de la Chiuiesti spunea...

la ultima mea postare!

Mediafax