miercuri, 31 martie 2010

Sic transit gloria mundi


Succesul, ca orice alt lucru pe lumea asta, este trecator, chiar iluzoriu. La un moment dat, Teo Trandafir si-a imaginat ca televiziunea incepe si se termina cu ea. Grava eroare! Dupa plecarea din PRO TV, a ajuns sa traiasca din amintiri si acumulari, aparitiile ei rezumandu-se la cote de audienta penibile.

Parasita si ranita, Teo isi cauta un nou drum in viata, politica. Candideaza pentru locul lasat liber de PC-ista Daniela Popa la Camera Deputatilor pentru PD-L, care se bazeaza pe imaginea si statutul ei de fosta vedeta. Daca va reusi, isi va asigura traiul linistit si chiar viitorul. La cati indivizi capuseaza statul roman, ce mai conteaza o gura in plus? Oricum show-ul trebuie sa continue!

PS. Bineinteles ca Teo intra in politica pentru ca vrea sa salveze planeta, sa ajute oamenii, copiii, animalele, bla, bla...

5 comentarii:

anca spunea...

daaaa,sa salveze...(scrie ce vrei pe linia punctata:) )
mai nene,maneaua la manea trage,nu? cine a promovat ,in draci, toti manelistii? nu cumva augusta-i persoana? atunci e firesc sa mearga la partidul manelistilor!!io zic sa-i compuna ,salam sau alt mezel, un imn!!

Unknown spunea...

Buei, io zic ca a gresit partidul. Nu pupa de zor, prin 2004, manuta lui Nastase, ce-i facea onoarea unei emisiunei la Cornu?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da, dar Nastase nu e la putere!!! Poate viseaza s-o puna pe la "tivililiziunea" de stat, nu?

Unknown spunea...

Dap, Teo pupa dosuri dar doar pe cele la putere. Cum se poate numi un astfel de om? A, da, slugarnic.

Ivandi Mars spunea...

Draga popor roman,nu este TEO prima care mai papa ceva de pe tine, acum esti o masa de manevra si tot smekeru te manipuleaza,ce mai conteaza daca te abureste si doamna asta epuizata pe alte taramuri, politica i-a ramas singurul spatiu,unde se poate papa o pita alba,si unde asemenea troglodite mai pot sustine un concert de minciuni.Poporul nostru este precum hartia,suporta orice,intrebarea principala trebuie sa ramana,si aceasta este:
Pana cand fratilor va bateti joc de noi?????

Mediafax