joi, 22 aprilie 2010

De asta n-are ursul coada


Conform Jurnalului National, Ioan Niculae, patronul Interagro, beneficiaza de preturi preferentiale la gazul pe care il consuma in detrimentul intregii populatii a tarii. Asta in timp ce se lafaie in lux si opulenta. Vezi aici articolul.

PS. Niculae ocupă locul 880 în topul miliardarilor publicat de „Forbes”, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, mai mare decât cea a lui Ion Ţiriac, de un miliard de dolari.

9 comentarii:

anca spunea...

mda,ce sa zic,saracii oameni bogati! arza-i-ar focul!!
vezi acilea un clipulet!

http://filmedocumentare.com/kapitalism-reeta-noastr-secret/

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si ce pretexte si motivatii mai au, cica sustin economia! Ar sustine-o daca si-ar plati darile ca noi toti!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Am citit de filmul asta si astept sa apara.

hunter spunea...

Nu va mai spalati cu apa rece,Ioan Niculae a fost promovat in ierarhia "asta" pentru a aduce prejudicii ,statului roman ,ca si multi altii ,cu un singur scop ,inrobirea poporului.Suntem mai rau ca pe timpul Apartheidul...!

hunter spunea...

AS DORI SA VAD CAND VOR CRAPA ACESTI MILIARDARI DACA VOR LUA BANII CU EI...

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Iluminatii, ei nici nu se gandesc ca vine o clipa cand pierzi tot ce e pamantesc si se va vadi desertaciunea lucrurilor. Nu degeaba zice Sfanta Scriptura: "Privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului"

Anonim spunea...

macar acest om nu-si vara coada in politica(asta daca nu stiu eu altceva) ci demonstraza ca discret se pot face afaceri mari.Nici nu e genul Becali sa apara la talkshowuri sta linistit(inca) si isi vede de treaba lui nu da indicatii poporului.El si Bucsaru (patronul Unirii Urziceni) sint inc discreti si nu palavragii.Ca cum au facut afacerile e altceva.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da, asa e, dar asta nu-l absolva de vina de a fi subventionat de stat in conditiile in care oamenii nu au bani sa traiasca. Statul trebuie sa fie stat pentru toata lumea in mod egal si sa aplice acelasi tratament tuturor. Unui simplu cetatean i se ia casa daca nu achita darile, iar Niculae, care are mii de miliarde datorii, sta bine merci. M-am saturat de textul asta ca hraneste si sustine economia. Care economie? Sa dea businessul lui cuiva care poate plati! Dar credeti ca face asta? Fiti seriosi, individul s-a imbogatit din agricultura unde a capusat si nu a achitat nici macar micilor producatori decat bani de nimic sau produse in valoare de 100 de eu/ha. Iar banii din exportul de ingrasaminte i-a primit, de ce nu a dat "Cezarului" dreptul sau? Nu ii gasiti scuze ca astia sunt mai rai decat interlopii.

Anonim spunea...

Nu pot spune ce i-as face nemernicului!!!!!!

Mediafax