miercuri, 14 aprilie 2010

Foamea liberala


Criza economica si nu numai, a atins cote maxime si in Partidul Liberal. In disperare de cauza, Crin Antonescu declara pentru Mediafax: "Eu şi astăzi sunt dispus să intru la guvernare, dar reiterez că nu în orice condiţii. În primul rând, eu văd o guvernare pentru guvernaţi, şi nu pentru guvernanţi. Văd o guvernare fără miniştrii Berceanu sau Videanu care au venit la putere cu propria clientelă de partid şi se vor retrage cu aceeaşi clientelă, dar mai bogată".

PS. PNL se află în prezent într-o situaţie mai ingrată decât cea în care l-a lăsat fostul lider Călin Popescu Tăriceanu în 2008. Din cele 65 de mandate de deputat şi 28 de senator obţinute la ultimele alegeri, liberalii mai deţin în prezent 75. O cincime, 18 de aleşi, s-au pierdut treptat pe drum îngroşând, rândurile independenţilor lui Gabriel Oprea sau migrând spre PDL. În mai multe judeţe, după demisiile propriilor senatori sau deputaţi, liberalii nu mai deţin nici măcar un reprezentant parlamentar, ceea ce îi face vulnerabili în perspectiva viitoarei runde de alegeri parlamentare din 2012.(Antena3)

3 comentarii:

anca spunea...

ehe,Ioane! multi m-au boscorodit cand am zis ca nu exista oameni politici in Romania! si nu exista,punct!onoarea pierduta (daca a avut asa ceva) a crinului!!
ori e prost ori e prost,ce dreaq,se face ca nu stie ca gasca asta de fomisti e condusa de base? acolo EL (base) e marea problema! ceilalti sant niste servitori umili!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

E intre ciocan si nicovala.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Incet, incet, se mai spulbera un mit!

Mediafax