miercuri, 19 mai 2010

O ultima mare pacaleala


Circula in media zvonul ca Lucian Bute ar pierde centura din cauza prim-ministrului Boc, care nu ar aloca 4 milioane de euro pentru organizarea unui meci pe 24 Iulie cu americanul Jesse Brinkley. Probabil ca Boc a aruncat, intr-adevar, vorba ca ar pune umarul, dar astfel de lucruri se fac organizat si din timp, nu doar pe baza unor afirmatii si scalambaieli electorale. E stupid sa-l acuzam pe Boc de asa ceva.

Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete si sa aratam adevaratul vinovat! Cine altul decat caricatura boxului romanesc, omul dovedit corupt de AIBA, pedepsit cu o suspendare de 11 ani(dupa ce in prealabil fusese suspendat trei ani si jumatate de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Internationale de Box pentru tentativa de corupere a arbitrilor la Olimpiada de la Beijing) si din cauza caruia si FRB a fost amendata cu 15000 de euro, o suspendare de o luna si interdictia de a mai organiza competitii sub egida AIBA pana cand isi va lua angajamentul ca va respecta Regulamentul tehnic si competitional?

Se numeste Rudel Obreja. Datorita faptelor sale si a legaturilor sale cu lumea interlopa, nimeni nu doreste sa-si asocieze numele cu el. Tot ce a atins s-a transformat in praf. Organizarea meciului lui Bute, a fost o incercare de reabilitare in fata iubitorilor de box din Romania, pe banii statului, si nu i-a mers. O ultima mare pacaleala. E regretabil ca Bute si stafful lui s-au lasat inselati in halul asta. S-ar putea sa plateasca un pret nedrept.

3 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Vezi si http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2010/01/onoarea-pieruta-elitelor.html

mirko spunea...

nu cred ca bute s-a lasat inselat...a incercat si varianta rudotel...solutia se va gasi, sint convins!

Ion de la Chiuiesti spunea...

mirko, Interbox i-ar fi organizat meciul dar Obreja s-a bagat ca face si drege.. Sper sa iasa bine!

Mediafax