marți, 29 iunie 2010

Imparat si sinistrat


Chiar nu inteleg vizitele unor demnitari la locul unde s-au petrecut calamitati. Mai poate repara Boc ceva din imaginea lui si a guvernului de incompetenti pe care il conduce(sub atenta supraveghere a lui Basescu), pozandu-se alaturi de sinistrati? Mie imi produc repulsie, stiind ca totul este falsa imagine si ipocrizie la inalt nivel. Noroc ca nici populatia nu se mai lasa impresionata si il huiduie copios pe Boc la Dorohoi. Langa el se afla cel care scria slugarnic cu oi pe dealurile bucovinene, Flutur. In ritmul asta, PDL-ul va scrie cu sicrie in curand!

(foto mediafax)

7 comentarii:

anca spunea...

Ioane,despre ce vizite vorbim acilea? faptul ca s-a fatzait piticania pe acolo e mai degraba o sfidare la adresa bunului simt!
pai in alti ani,mergeau cu totii,base,sulfina,basina-n-am gasit alta rima- si ce folos? totul era doar propaganda electorala! acum,"marele" barbat de stat(in patru labe,eventual) sta ascuns dupe fustele nutzei! du-te ,betivanule si fa o baie de multime ca tareee mult iti placea pe vremuri!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sa stea naibii acasa, macar sa nu consume combustibil de avion pana acolo si sa scuteasca lumea de greata!

anca spunea...

ba io vreau sa mearga daca are curaj!! repet,ii placeau baile de multime!! hahahah,acu' are ocazia sa faca o baie de ...scuipat!!!

Anonim spunea...

@anca

+10

:)

Vasile C spunea...

ar merge si "împăiat", in loc de imparat, Boc si Base se comporta ca doua marionete fara urma de creier

mirko spunea...

nu eram io pe acolo, ca oo aveam din alea nenumarate...

Anonim spunea...

inca o observatie din Germania domnule Ion legata indirect de subiect.
Desigur ca calamitatile naturale nu pot fi evitate natura are o forta extraordinara.Dar sa mai adaug doua cuvinte cheie vis a vis de Romania: defrisari masive si locuinte fara autorizatie cu cod rosu.....
Un film extraordinar pe care nu stiu in ce masura se poate gasi in Romania pe Internet sau in videoteci dar excelent realizat este "tsunami- the aftermath"

Mediafax