luni, 12 iulie 2010

Duios Sorin Ovidiu Vantu turna


Iata la cine se ducea "boul" si "prostanacul" de Mircea Geoana sa se relaxeze inaintea infruntarii decisive din noiembrie 2009 cu Traian Basescu. La "sifonul" Vantu, care in puscarie isi turna colegii, pentru un blid cu mancare mai bun si pentru a-si asigura protectia gardienilor, pe vremea cand tocmai facuse una din primele lui delapidari. Pai daca pentru aia a primit 5 ani, pentru cele de dupa '89 ar trebui sa nu mai vada lumina zilei pe vecie. Vezi mai multe mai jos:

5 comentarii:

Greywolf spunea...

Nu crezi ca ,,invitarea" lui Geoana a fost o opera de turnator a lui Vantu? Vantu este omul lui Basescu si probabil l-a invitat pe geoana cu o chestie ; treci pe la mine sa-ti spun ceva despre Basescu. Nu uita ca Vantu a declarat ca va vorbi dupa alegeri despre asta si ....mormant!

hoinarnet spunea...

14 iulie.Ziua Frantei dar si ziua de nastere a lui Mircea Geoana (2)
Marile personalitati de ziua lor de nastere isi doresc lucruri simple: un buchet de flori,o masa sau o intalnire cu prietenii.
Pentru Mircea Geoana,o puternica impresie, si o mare placere, este o vizita la tara,in cate un sat uitat de lume:
"Cea mai frumoasă amintire a copilăriei mele e vacanţa de vară petrecută la părinţii unchiului meu Iosif, în judeţul Mehedinţi...
Amintirea acelei veri mă răscoleşte, de fiecare dată când vizitez câte un sat uitat de lume. Vacanţa respectivă mi-a întipărit în minte imaginea unui sat românesc tradiţional, nealterat de experimentul comunist. M-a ajutat să înţeleg ulterior de ce cooperativizarea s-a încheiat atât de târziu în România şi de ce Carpaţii au fost martorii celei mai îndelungi şi puternice rezistenţe anticomuniste din regiune."
http://brasovean2008.blogspot.com/2010/07/14-iulieziua-frantei-dar-si-ziua-de_12.html

anca spunea...

asa,si? de parca ar fi singurul "om de afaceri" cu un trecut dubios!
plus faptul ca aceste dezvaluiri au fost facute de oficina pedelista - hot news- si fostii dezertori "catavenci" arata a razbunare!
in fond ,Dan Voiculescu nu a fost informator-dovedit-? si? e in politica? e! asa ca,fics pics toata dezvaluirea de kkt!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Va dau dreptate la toti, dar acest turnator a schimbat soarta Romaniei. Si chestia e ca a schimbat-o in mai rau!

Anonim spunea...

aveti dreptate. dar credeti ca in toata afacerea, SOV nu a iesit cu ceva in castig ? sa vedem ce va urma....
un articol interesant azi in ZT:
Ofensiva anti-moguli continuă: După Dan Diaconescu şi S.O.Vântu, se pregătesc Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu
Aflat într-o vizibilă şi continuă scadere de popularitate, marcată în ultima vreme de certuri absurde cu sinistraţii şi contre mai mult sau mai puţin mimate cu Guvernul Boc, preşedintele Traian Băsescu şi-a permis un mic moment de respiro.


Pe piaţă a fost lansat, tam-nesam, Dosarul lui Sorin Ovidiu Vântu privind colaborarea acestuia cu Securitatea, atît pe perioada detenţiei sale din timpul regimului comunist, cît şi imediat după aceea. Conform surselor noastre, publicarea Dosarului lui Sorin Ovidiu Vântu nu este întîmplătoare, ea făcînd parte din mult-trîmbiţata ofensivă antimoguli a preşedintelui.
După încarcerarea lui Dan Diaconescu şi episodul Vântu, aflat în plină desfăşurare, se pregătesc şi celelalte două ţinte, Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu. Rămîne să vedem în ce ordine.
Preluare de pe agentia.org


Copyright Tricolorul

Mediafax