miercuri, 11 august 2010

Radu Feldman sau oameni de zapada

Insinuat ca politician dupa 1990, nederanjat prea mult datorita originii sale evreiesti de care facea parada, desi ai sai l-au renegat, Radu Feldman Alexandru a iesit la rampa cu declaratii "obraznice" la adresa lui Basescu in revista 22 din 10 august a.c., dupa ce ani de-a randul l-a periat. Traian Basescu nu a intarziat sa raspunda: "Indiferent daca s-ar fi numit Cristian Preda, Sever Voinescu sau Radu F. Alexandru, nu ar fi fost in partid daca eu conduceam partidul. Confruntarea de idei trebuie facuta in interiorul partidelor, nu iti poti permite luxul sa incerci sa iti creezi notorietate atacand partidul".

Astazi dupa amiaza, dar si la jurnalul TVR1 de seara, cine apare spasit, cu vocea sugrumata de emotie, amintind de celebra fraza a lui Postelnicu: "Domnule presedinte, am fost un dobitoc"? Tocmai Feldman Radu, acest politician "degeaba", a carui demnitate s-a evaporat brusc in fata furiei prezidentiale. Te-ai topit repede, om de zapada! Inapoi la lins!

3 comentarii:

mirko spunea...

degeaba man, cita vreme ai lins unde , feldman, altii ar fi scuipat!
vei ramine, sigur pt. o scurta perioada de timp, doar un gaunos basinos, si nu spun mai multe ca vine ol-guita si ma taie de pe net...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Chiar, ce-o fi apucat-o si pe cacacioasa aia? Trebuia sa manance si ea un kkt!

Anonim spunea...

Ii copiaza pe francezi care din alte "motive" vor si ei sa cenzureze internetul....

Apropo de francezi :

www.lepost.fr/article/2010/08/12/2182432_nelson-monfort-le-blagueur-avec-les-roumains-il-faut-faire-attention.html

Mediafax