marți, 16 noiembrie 2010

Se intampla in Romania

Sefii de post din judetul Neamt "plang" de mila comisarului-sef care e pe cale sa fie demis. Cum sa nu plangi cand acest om are 120 de mii de euro credit şi are si familie? Ce daca era vecin cu Mararu, interlopul ucis? Ce daca acesta practica camataria si el, comisarul sef Soric, stia de asta? Ce daca s-a intamplat o mica crima in urbea sa?

Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. O institutie in care trebuie sa domine disciplina si ordinea isi arata slabiciunile. Modul rapid in care au reactionat sefii de post ma duce cu gandul la o organizatie de tip mafiot in care locotenentii isi apara "Naşul", nicidecum una care sa apere cetateanul. Acesta chiar declara ca accepta controlul de la Bucuresti, de parca ar face un favor sau ar avea alta alternativa. Si cum intuiesc eu, PD-L Neamt va interveni politic la Bucuresti pentru ca Soric sa poata apara in continuare camataria si somnul linistit al interlopilor. Facem pariu?

5 comentarii:

anca spunea...

pai da,si soriciu' plangea azi de mila interlopului ucis! incredibil,nu? QED ,increngatura dintre politie+ justitie+ politic e in floare !!

Anonim spunea...

Un baiat talentat, cu o luneta performanta, ar rezolva muuuulte in tarisoara in care multi se cred stapani absoluti! Fara atata frecangeala televizata!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, am ramas interzis cand am auzit ce zice papagalul ala, Soric. Nici acum nu-mi vine sa cred. Apoi mai apare alt papagal, de la trupele de interventie care zice ca criminalul "ne-a impus" sa-i punem cagula. Sa vezi si sa nu crezi!

Anonim, au trecut vremurile alea(bune) cand o pusca rezolva multe.

Anonim spunea...

@Anonim,
Poate vreo 3 baieti ca unul nu rezolva treaba in timp util!:)

Anonim spunea...

Nu-l ajuta nici moaca pe bietul Soric-el. Penibil. Oribil. Infect!

Mediafax