joi, 3 februarie 2011

Cascadorul râsului

Cat de ticalos poti sa fii sa te prezinti ofiterului de securitate din intreprinderea la care lucrezi si sa te oferi pe tava ca sa devii informator jegos? Cat de frustrat trebuie sa fii sa te apuci sa torni colegi si sefi in locul carora probabil ai vrea sa fii, dar nu ai educatia necesara? Cat de obedient trebuie sa fii sa te rogi de ofiter sa-ti ia in considerare delatiunile? Intrebati-l pe Sobi Cseh, cascadorul "tampit si idiot", acest malai-mare al cinematografiei romanesti care daca nu si-a implinit visul de a fi un Belmondo al Romaniei  a ajuns in schimb un biet turnator!

5 comentarii:

anca spunea...

Ioane,care ras? asta e cascadorul jegului ! nu merita niciun scuipat asadar nu am nica de zis decat: mars jigodie pupinbaseasca !

Anonim spunea...

iertati-ma ca va contrazic , ierati-ma , nu vreau sa fiu pe post de moralist de serviciu dar ... nu se cade sa facem asa ceva . Nimanui !

Doamne , ajuta-ne !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, te-ai aprins putin. Lasa-l in pace. Cascadorul va muri pe limba lui. S-a discreditat singur de doua ori, odata cand l-a indreptatit pe Basescu pe niste baze stupide, a doua oara cand acuzat fiind de colaborare a vrut sa fie ca Stefan cel Mare, sa-si transforme infrangerea in victorie. Dar l-a potolit Nicolaescu.

anca spunea...

ete,na! nu m-am aprins deloc ! intra pe forumurile ziarelor daca vrei sa vezi foc adevarat :)))
sper ca nu aplici cenzura doar fiindca unora li se pare incorect comm meu! )))
si din cauza acestei atitudini am ajuns unde santem acum !lasa ca nu-i bai ca ala a fost un securist/comunist/turnator jegos care mai apoi pozeaza in anti toate astea! sa=l iertam,nu-i asa? ei bine,eu am alta gandire ,jegul nu tre' ascuns dupa pres ci aruncat la gunoi! am zis si semnez, Anca :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, razi de mine? Am aplicat eu cenzura vreodata? Bine, niciodata nu e tarziu, dar nu am s-o fac, stai linistita!

Mediafax