miercuri, 4 mai 2011

O bucurie tampa!

Mii si mii de americani au iesit pe strazi sa se bucure de moartea unui om.  Multi dintre ei isi spun crestini. Or eu nu am auzit vreodata ca un crestin sa aprobe sau sa incurajeze crima. 

In alta ordine de idei, nimeni niciodata nu a putut prezenta dovezi ale implicarii acestui personaj, mai exact Osama Bin Laden, in evenimentele din 09/11/2001. Nimeni nu a dovedit vreodata ca acest personaj traieste bine-mersi si comanda o armata de asa-zisi teroristi, ci sunt indicii clare ca el ar fi mort de multa vreme.  Mai mult, generalul Pervez Musharaff, presedintele Pakistanului de atunci declara in 2002 ca acesta e mort.

In aparitiile televizate de la Al-Jazeera se pare ca au fost folositi diferiti actori deghizati(deosebirile de la o aparitie la alta sunt vizibile: nas ba coroiat, ba borcanat, fata odata intinsa , odata cazuta, ochii, etc). Pana ieri se spunea pe toate canalele ca Obama si Hillary Clinton au asistat la asasinarea lui Osama prin intermediul camerelor de luat vederi. Azi apare seful CIA Leon Panetta si ne spune ca Obama nu a vazut asta. Pe cine sa mai crezi? Faptul ca americanii nu au prezentat inca fotografii se datoreaza faptului ca inca se lucreaza la falsurile grosolane ce vor urma.

PS. Oare cum s-ar comporta poporul nostru la moartea dusmanilor sai, mai ales ca Slava Domnului, Romania nu a dus niciodata lipsa de dusmani? Vreau sa cred, ba nu, sunt convins ca ar avea o atitudine mult, mult mai demna si mai plina de respect.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Instigati de inca nu stim cine dar in orice caz instigarea nu are scuza romanii s-au bucurat de unul care vle-a facut si rau si bine (Ceausescu) si stiu reactile vecinilor la auzul vestii( bine ca am scapat de el etc).A fost de doua ori rau odata din punct de vedere crestin odata pentru adevaratii eroi ai luptei impotriva comunismului s-a pierdut sansa unui proces care exact asta sa faca sa arate ce greseli si ce nelegiuiri reale s-au facut.
In Germania scandalul este in toi declaratia lui Merkel, "m-am bucurat la auzul vestii despre moartea lui Osama" a fost la unisn taxata de clasa polictica si bisercile catolica si evanghelica declaratiile de condamnare mergand pana la " reactile de bucurie ne aduc aminte de primitivismul unor practici din Evul Mediu".

Ion de la Chiuiesti spunea...

Chiar asa. Parca a fost o mare victorie a Inchizitiei. Firea oamenilor nu este asta. Asta este rezultatul manipularilor duse de ani buni, intetite de 20 de ani incoace. Oamenii inghit orice gogoasa. Pasivitatea asta ma duce cu gandul ca exista un program de amortire a maselor tot asa cum exista metode de instigare.

Dan Tanasescu spunea...

Tactica de bază a fost să creeze confuzie şi incertitudine. De aceea ştirile au fost contardictorii şi minciunile de-a dreptul copilăreşti.

Mediafax