marți, 17 mai 2011

Vremea "proorocilor"

Conform unui articol din Pravda, Razboiul III Mondial va incepe in 2014. Va sfatuiesc sa fiti sceptici si sa va pastrati credinta adevarata. Nu stiu ce inseamna Luna Neagra, White Tara, Yamaraj. Nu cred in aceste previziuni care, fie vorba intre noi, oricine le poate face avand niste minime informatii si care nu au nici o valoare luate la bani marunti. Am postat aceasta traducere ca sa vedeti ca si rusii au "Omidele" lor.

Pe 24 martie, astrologi, samani si parapsihologi vestiti din Rusia s-au intalnit pentru a discuta previziuni pentru viitorul imediat si indepartat.

"Fenomenul pe care ei il numesc criza financiara mondiala si care, dupa cum cred ei, se incheie acum, nu a fost o criza financiara in sine. A fost doar un semn al crizei iminente. Adevarata criza financiara va avea loc in viitor" spunea astrologul Aleksei Kolov la inceputul reuniunii.

Cele mai impresionante previziuni astrologice au fost facute de Pavel Globa: "Multi ma ataca spunand ca am prevazut Rusiei un an linistit. Ce fel de linistit este daca Japonia e devastata de cutremure? Dar Japonia nu e Rusia. Vor fi razboaie in lume anul acesta, dar totul va fi bine in tara noastra cu exceptia verii. Vara va fi grea, vor avea loc trei eclipse la rand in iunie-iulie. Anul acesta vor fi sase eclipse in total. Am mai avut asa un an catastrofic acum 20 de ani cand s-a prabusit Uniunea Sovietica."

Eclipsele vor cauza o gramada de probleme anul acesta, zice Globa. Din momentul cand ultima va avea loc, pe 10 decembrie, vor aparea conflicte armate in Balcani. Teroristii vor planta o bomba la ceremonia de acordare a premiilor Nobel. Dupa Globa, anul acesta poate fi comparat cu 1939, anul ce a precedat al doilea razboi mondial.

Participantii la reuniune au dezvaluit totodata data inceperii celui de-al treilea razboi mondial. Noul razboi se spune ca va incepe in martie 2014, in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, posibil 5 zile dupa terminarea acestora. Globa nu precizeaza tara in care acesta va incepe. El spune ca revolutiile din Africa se vor misca incet spre Rusia. Proteste vor izbucni eventual in Asia Centrala. Toate aceste se vor intampla din cauza Lunii Negre. NATO a atacat Libia in momentul cand Luna Neagra s-a aliniat cu Soarele. Cand Luna Neagra s-a aliniat cu Uranus a avut loc cutremurul din Japonia.

In viitorul apropiat au fost prezise revolutiile din Yemen si Siria. Algeria va fi cea mai norocoasa tara, protestele nu vor dura mult.

"Am studiat horoscoapele tuturor liderilor din regiune. Presedintele algerian este singurul care nu are nici un fel de carisma. Data sa de nastere este aceeasi cu a lui Gorbaciov, 2 martie 1931. Va pleca pasnic. Ba ii vor da si un Yaht si o vila. Nu va fi revolutie in Algeria. Cat despre destinul lui Gadaffi, problema este ca nimeni nu ii stie data de nastere, ori 1937, ori  '40 ori  '42. E nascut in 7 iunie intradevar si va muri de ziua lui - va fi o clipsa in jurul aceste date. Dar nu cred ca este "Gemini" , se comporta ca un  "Aquarius"(Varsator). Ziarele au scris ca este fiul unui pilot francez, au publicat o fotografie chiar, seamana.

Parapsiholoaga Larisa Vais nu prezice nimic pozitiv deasemenea. "Va fi o primava lunga, o vara calda. Copii cu sase degete  si bestii se vor naste. Am vazut asta in interiorul meu".  Ea vede totodata ca, comandantul sef(?) isi cauta un succesor. Numele succesorului va incepe cu litera K. Larisa Vais spune ca aceste viziuni niciodata nu au inselat-o. Inapoi in 1996 ea a vazut o femeie cu o panglica(brasarda?), chiar mentionand asta unui jurnalist atunci. Acum ea vede iar femeia, care va conduce Rusia din spatele sotului ei.

Vorbind despre probleme globale, ea spune ca Japonia va mai suferi cutremure mamut. Multi oameni vor muri anul acesta pe intreg globul.

Andrei Dondukov, un saman din Republica Tuva, a spus ca 2009 a reprezentat inceputul erei lui Yamaraj, zeul mortii. "Toata lumea va fi trasa la raspundere pentru ceea ce a facut. Moartea va fi aproape in special pe 5 noiembrie." Dondukov a confirmat prezicerile lui Vais. Conform celor spuse de el, barbatii si-au pierdut puterea cu mult timp in urma. "Traim intr-o era de pseudo-patriarhat. Aceasta era se va termina in curand si matriarhatul va reveni".

Rusia va supravietui usor acestor schimbari. Dmitri Medvedev va ramane conducatorul natiunii. Medvedev este omul in care budistii rusi au vazut reincarnarea unei zeitati feminine, White Tara. Intrebat fiind despre rolul lui Putin, Dondukov a spus ca acesta este un luptator.

"Putin este un militar, in timp ce Medvedev face yoga. Exista in general doua tipuri de oameni, cel orizontal - care se refera la tipul militar, si cel vertical - au ca scop cresterea spirituala. Medvedev este un adevarat tar, Unsul Domnului. Putin este doar un duce" a spus samanul.

2 comentarii:

anca spunea...

ok,ma apuc sa-mi fac un buncar :)))))))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

ancuta, poti fi si in buncar, de ce ti-e scris nu scapi:)))

Mediafax