miercuri, 15 iunie 2011

Sa râdem cu senatul Romaniei

Senatorii au votat miercuri o lege prin care orasul Constanta este declarat "oras - martir" al Revolutiei din 1989!!!

"In semn de cinstire, pentru jertfele date si pentru eroismul manifestat in lupta pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989, municipiul Constanta se declara Oras-martir al Revolutiei din decembrie 1989", se arata in textul legii.(ziare,com)

Sincer, nu am auzit sa fi fost capturat, arestat, condamnat vreun terorist in Constanta. In schimb, stiu ca datorita diversiunilor cu teroristi, rusi, ape otravite, lunetisti si a haosului generalizat, oameni s-au impuscat intre ei. Dumnezeu sa-i ierte! Chiar si in aceste circumstante, sa declari Constanta "oras martir" mi se pare o comedie.

8 comentarii:

anca spunea...

mda,da' nu mai bine ar declara toata tzara martir? daca supravietuim acestui regim ,adecatelea :))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

adica sa ne dea si pensii de revolutionari daca tot ii face martiri pe toti:)))

Anonim spunea...

https://acvila30.wordpress.com/2011/06/15/15-iunie-inchinare-noilor-mucenici-din-serbia-ortodoxia-este-in-esenta-ei-martirica/
Sarbii i-au canonizat pe noii lor mucenici din sec.XX. Poate si noi !
Pr.Alexandru.

Anonim spunea...

bai , cata cretinatate ! Pentru toata tara e clar ca n-a fost revolutie , pentru politicienii romani a fost . Doar noi si cu americanii ce mai credem in 2 rahaturi inexistente : noi cu revolutia , ei cu teroristii al-qaeda si cu 9/11 .

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pr. Alexandru: Habar nu am de ce BOR nu face acest lucru cu cei ce au murit in inchisorile comuniste. Din cate stiu, chiar s-au intamplat minuni acolo prin moastele celor ucisi si prin folosirea uleiului de la candela Maicii Domnului.

Anonimul de la ora 16:49 : Toata lumea stie ca nu a fost revolutie, dar se complac in minciuna asta. Acum o ducem mai greu decat in '89, de ce nu ies revolutionarii in strada?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pr. Alexandru: Ma refeream in special la Aiud!

Nicolae Nicu spunea...

Aiurea, oraş martir! Blat portocaliu cu... mazăre halucinogenă în infuzie de capital de la bugetul de stat. Acesta e primul pas spre cucerirea electorală a Constanţei. Cum, placa turnantă a traficului de droguri, arme, petrol şi ţigări, precum şi a marii contrabande cu bunuri şi produse de larg consum din România este Portul Constanţa, aşadar ştim cine e Capo di tuti capi şi cine locotenentul, oraşul este, aproape sigur, pierdut. Căci, în împrejurările date, aici miza este una uriaşă, în care compromisul politic mutual, pe cît de monstruos ar fi, asigură împărţirea convenabilă, reciprocă şi fără scrupule a prăzii, indiferent în detrimentul cui, ei să fie sănătoşi.
Fireşte. Cine mazăre, băsescu!! Ei şi?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Oare cate "minuni" de genul asta vom mai vedea?

Mediafax