miercuri, 6 iulie 2011

Afacerea DSK. Factorul Kelly

Se pun întrebări despre seful NYPD, Raymond Kelly. Care este mai exact relaţia dintre Ray Kelly si preşedintele francez Nicolas Sarkozy? Este el cumpărat şi plătit de serviciile de informaţii franceze? În afacerea Dominique Strauss-Kahn, o inscenare a unui viol la Hotel Sofitel, New York, sambata 14 mai 2011, a făcut Ray Kelly o favoare politica lui Sarkozy? Şi dacă da, de ce?

La Paris se vorbeste că grupul francez Accor care detine hotelul Sofitel din Manhattan, are legături operaţionale cu entităţi politice sub acoperire în Franţa. Accor l-a informat pe Ange Mancini, şeful serviciului  de informaţii a lui Sarkozy despre arestarea lui Strauss-Kahn la 23:45 ora Parisului, pe 14 mai, la doar o oră după ce NYPD l-a scos din avionul Air France pe aeroportul JFK.

Atât Kelly cat si sotia sa Veronica sunt francofili. Veronica Kelly călătoreşte în mod regulat în Franţa cu afaceri. Ray Kelly de asemenea călătoreşte în Franţa foarte mult. Interpolul este localizat în Lyon, Franţa. Kelly este implicat in probleme antitero acolo.

În 2006 Kelly a primit Legiunea de Onoare a Franţei din mainile lui Sarkozy, o decoratie infiintată în 1802 de Napoleon Bonaparte. Aceasta este considerată a fi cea mai mare distinctie in Franţa. Este rar pentru americani să primească această onoare. Printre putinii care au primit-o sunt Julia Child, Walt Disney şi Dwight D. Eisenhower.

În vara anului 2010, Nicolas Sarkozy l-a invitat pe Ray Kelly la Paris pentru a sărbători primirea lui Alain Bauer în Legiunea de Onoare. Bauer este un criminalist francez, un expert de securitate naţională şi un francmason de grad treizeci si trei. Un om care cunoaste totul despre satanismului din interior. Bauer a deschis calea pentru detectivii NYPD care urmează să fie delegati permanent la sediul poliţiei din Paris pentru a proteja împotriva "ameninţărilor teroriste".

vezi doua articole incendiare aici si aici.

2 comentarii:

Roman spunea...

Ce n-am inteles este de ce-l numiti pe Ange Mancini ca fiind seful lui Sarkozy.
Va rog explicati.

Ion de la Chiuiesti spunea...

M-am exprimat gresit. L-am numit "seful lui Sarkozy de informatii" in loc sa spun ca este seful serviciului de informatii a lui Sarkozy.

Mediafax