miercuri, 13 iulie 2011

Tiparnita americana nu lucreaza pentru pensionari

Presedintele Barack Obama a avertizat marti ca nu poate garanta plata pensiilor si a asigurarilor sociale incepand cu data de 3 august daca democratii si republicanii nu ajung la un acord asupra ridicarii plafonului de indatorare a Statelor Unite, potrivit CBS News.(via Hotnews)

"Nu pot garanta ca cecurile de asigurari sociale vor fi platite din 3 august daca nu rezolvam aceasta problema. Pentru ca pur si simplu s-ar putea sa nu mai fie bani in vistierie pentru asta", a spus Obama, intr-un interviu acordat CBS Evening News.

Nota IDLC: Interesant cum americanii tiparesc bani sa ucida copii si oameni nevinovati in Irak, Afganistan, Libia etc. iar pentru cei care au cotizat o viata ba. Bietii cetateni, o sa le iasa "democratia" aia americana pe gat!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Culmea e ca chiar China comunista are interes sa existe o America puternica. Asia in genere are relatii economice cu SUA .Deci pica SUA se clatina Asia.Sau vad eu gresit??
lucrand in aeroport in Frankfurt(cargo=) vad ca nemtii exporta peste tot(am vazut exporturi si in Africa si in Iran sau alte tari arabe sau asiatice)Ideile anilor 70 ca numa in SUA e de exportat au pierit de mult.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da prietene, dar SUA inghite foarte mult. Daca America nu ar mai cumpara de la chinezi, acestia ar trebui sa se intoarca la campurile cu orez.

Anonim spunea...

gogorita ieftina si atat . Umbla la coarda sensibila ca sa fie perfect motivata decizia de pornire a tiparnitei . Daca se indoieste cineva ca tiparnita nu va porni , n-a vazut nimic in viata lui .

Mediafax