vineri, 12 august 2011

Totul pentru noi!

Dispret si ura. Asta razbatea din cuvintele lui Sebastian Lazaroiu, ministrul muncii, la adresa oamenilor necajiti, nenorociti de insasi politica antiromaneasca si  distructiva a PDL-ului. Oameni care au "tupeul" sa ceara ajutorul statului, asa-zisii asistati sociali. Acesta "stie" ca multi se prefac ca sunt amarati, cand ei de fapt duhnesc a fericire si bunastare. Sper ca nu ati uitat cum PDL-ul le dadea de la pixuri, galeti, tricouri si pana la pachete cu alimente acestor "asistati" pentru a sti cum sa voteze.

Sebastian Lazaroiu preia de fapt ura si dispretul lui Basescu fata de romani, la fel ca tot partidul lor. "Totul pentru tara" era o deviza patriotica celebra in perioada interbelica, ulterior transformata in partid politic. Partidul de la guvernare s-ar putea cu usurinta transforma in "Nimic pentru tara, totul pentru noi".

Nu stiu daca ati observat, dar PDL-ul seamana tot mai mult cu un sindicat sau o fratie a crimei. Faptele acestui guvern pot fi usor identificate ca genocid, asasinate in masa. Nici macar un pedelist dintre cei care ies la rampa cu declaratii nu vorbeste despre dragoste fata de oameni, despre ajutorul pe care trebuie sa-l dam semenilor. Nici o masura, nici macar una mica, nu a fost luata in folosul oamenilor, in toti acesti ani. Nici o destindere, nici o vorba buna. Nici macar compasiune pentru cei care-si cauta alinarea prin spitale, policlinici, azile. 

Desi sunt sceptic, imi place sa ma amagesc cu ideea ca romanii vor pune in practica intr-o buna zi cuvintele lui George Cosbuc: " Când nu vom mai putea răbda, Când foamea ne va răscula, Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa Nici în mormânt!"

5 comentarii:

anca spunea...

ooo,daaaa,romanii se vor revolta...asa la fro 10 000 de manifestanti dansand pinguinu' :)))))))))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

....sau dantzuind draceste pe la festivaluri.

Iar cand nu mai au bani, fug la coltz si schimba 100 de euro?

@Daniel-George spunea...

bun, acest mini-articol.
ai subliniat lucruri importante

anca spunea...

vai de populatia asta,ca popor nu poci ca sa-i zic :)))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Daniel-George: Multumesc.

@ancutza: Cioran zicea ca popoarele care nu se ofilesc nu au trait niciodata. Cred ca noi ne-am stafidit!