duminică, 11 septembrie 2011

11 Septembrie 2001 sau cum ne-au pus capastru

Toate posturile TV comemoreaza crima uriasa din 11 Septembrie 2011. Si pentru ca criminalii trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus Al-Queda si Osama Bin Laden.

Totusi, nu ne-a spus nimeni de unde stiau televiziunile numele faptasului(Bin Laden) si a "piratilor" aerului imediat dupa atentate. Nu ne-a spus nimeni de ce s-au prabusit turnurile perfect controlat, inclusiv turnul 7(anuntat de BBC ca prabusit cu 20 de minute inainte de a se petrece). Nimeni nu ne spune de ce nu exista nici cea mai mica urma de avion in cladirea Pentagonului. Intrebarile sunt mult mai numeroase, iar raspunsurile nu exista.

Cert este ca aceasta zi a fost pretextul care a dus la restrangerea libertatilor civile, nu numai in SUA prin stupidul Patriot Act, ci si in Europa. A urmat atacarea si invadarea Afganistanului cu destabilizarile regionale de rigoare. Apoi invadarea Irakului(desi nu aveau nici o implicatie) si furtul petrolului acestora. Irakienilor nu li se permite trezirea, fiind tinuti ocupati de un permanent razboi civil sustinut cu brio de SUA.

Dureros este ca in timp ce sunt pomeniti Al-Queda si Bin Laden ca faptasi principali, nimeni nu vrea sa arate cu degetul adevaratele instrumente ale Noii Ordini Mondiale, adica George Bush jr., Dick Chenney si Donald Rumsfeld.

4 comentarii:

anca spunea...

A3 a depasit orice limita cu editiile lor de doi bani!! toataaaa ziua s-a comemorat,niciun invitat nu a dat dovada de coloana ,doar slava marelui licurici! mi-e greata de voi,bai acestia !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, am observat si eu atitudinea mai mult decat slugarnica a acestora, dar pe toate posturile. O unanimitate mai demna de dispret decat cea comunista!

anca spunea...

pai sigur ca e unanimitate,doar ca A3 a tinut-o langa toata ziua cu subiectul! macar RTV a avut si alte subiecte cum ar fi comemorarea de la Tebea ! in rest , toti au practicat o frumoase sugere de licuruci mare ! singurul care a avut alte pareri a fost Badea !

Anonim spunea...

domnule Ion,
am vizitat America (chiar frumosul caci are un farmec al sau9 oras New-York.
Dupa mai multi ani de razboi americanii au crezut ca s-au trezit votand un Barack Obama, cu nimic dar chiar cu nimic mai bun decat Bush et co.Si el e o dezamagire.Si daca in NY sau Washington DC oamenii inca mai pot trai mergeti in Chicago sau in alte zone unde era inainte industrie(ma refer de masini etc)Oamenii stau in furgonete, si merg la cantina sociala.Ce si cine va urma? Privit pe termen lung SUA va fi cred si o victima a"Multiculturalismului" modern. Cele trei grupuri etnice majore-negrii.latino si albii deja stau separati.Integrarea negrilor a siaticilor si a latino se face fortat.La Hollywood in orice film trebuie sa apara un negru si unul brunetel.

Mediafax