vineri, 23 septembrie 2011

Angela merge mai departe

Astăzi am văzut cum mai multe posturi de televiziune deplang situatia in care a ajuns Angela Similea ca urmare a folosirii defectuoase a unui credit de 700 000 de euro pe care Victor Surdu, sotul ei decedat,  l-a contractat acum vreo 5 ani. Este de plans si nu prea.

Oare cati dintre cetătenii onesti ai Romaniei sau chiar comercianti au reusit să primească din partea unei banci asa o sumă? Cati au reusit să primească măcar 7000? Să fim seriosi. Victor Surdu avea un statut care ii deschidea usi, usi care niciodată nu se vor descuia in fata unui simplu cetatean. Era un "ciocoi", vorba lui ziaristului Banciu. Un ciocoi care si-a cladit avere din nimic, un profitor al regimului talhar de dupa '89. Si de statutul ăsta a profitat si Angela Similea. Au dus o existenta idilică, sperand intr-un "tun" care să-i redreseze financiar, cum fac majoritatea miliardarilor de carton.

Nu. nu o plang pe Angela Similea. Averea pe care o pierde nu era muncită, nu era trudită nici de ea, nici de Surdu. Iar daca a pierdut-o cel mai probabil ca nu o merita. Si să nu uitam un alt aspect. In timp ce o gramadă de romani isi pierd casele pentru un credit infinit mai mic si nu mai au nici o perspectivă, Angela Similea are un atú, talentul ei. Oricand sustine un recital si mai manancă doua-trei luni!

6 comentarii:

anca spunea...

ete poola, pfff,nu stiam de ce am insomnii :)))))))))))))
la televiziunile rromanesti- inclusiv la alea de stiri- se dezbat nonstiri de dimineata pana seara !

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ancutza, se vede ca ai fost la dentist:)))

anca spunea...

:)))))))))) stai sa vezi cand e gata lucrarea,valeu ce coltoasa voi fi :))))))))))) parafrazand,voi fi iarasi ce-am fost ,si mai mult decat atat :)))))))))))))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

De plans si nu prea, adevarat!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Vom fi ce vrei tu, ai sa vezi, ai rabdare!:)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, sa dea Dumnezeu sa fiti acolo unde trebuie. Romanii adevarati stiu de ce!

Mediafax