marți, 20 septembrie 2011

Salvati aurul Romaniei! Se poate!

Toate marile partide politice din Romania au cazut de acord sa vanda pe nimic aurul tarii. Toate vor sa cedeze aurul muntilor Apuseni. Sigur, fac exceptie cateva voci care nu prea conteaza. In mijloacele mass-media se face o publicitate agresiva in care se arata ce bine vor trai romanii dupa aia. Va curge miere, lapte si aur!

In acest timp, guvernul Venezuelei a naţionalizat "explorarea şi exportul aurului", stabilind la 13% redevenţele pentru extracţie şi interzicând exportul, conform AFP via Money.ro. Venezuela continua reformele care au dus la cresterea bunastarii poporului. Continua sa arate lumii ca statul trebuie sa lucreze pentru cetatenii proprii si nu pentru institutiile nesimtite ale Noii Ordini Mondiale. Se poate!

7 comentarii:

anca spunea...

pai ce,base e Hugo Chavez? :)))))))))))
sau oricare alt "politician" mioritic? :)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Of, al nostru este vandut si corupt pana in maduva oaselor!

Anonim spunea...

Ioane ,
ai vrea oare sa ajungi in fiecare zi acasa plin de noroi pe incaltaminte ? Pai ceea ce iti doresti tu , ar face sa curga doar lapte si miere pe toate strazile , care neasfaltate si cu gropi fiind , ne-ar aduce in pragul disperarii . Nu , nu , este mai bine asa . Pe principiul : decat sa-i duc grija , mai bine-i duc dorul ! :-)))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

@anonim:

Chiar asa, sa ne vindem pe niste trotuare si strazi asfaltate? Daca vrei asfalt, sunt trenuri care te duc in Bucuresti sau alte orase, nu?

anca spunea...

Ioane,deoarece nu ne mai nimerim online ,te intreb acilea: ce parere ai de monarhita ce i-a cuprins pe motanii lui felics? nu mai pooot cu duda ,rege,margarete si alte fete :)))))))))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Monarhia este un tren demult pierdut. Lasa-i sa latre Anca, caravana trece!

Cine stie ce interese are Felix? Nu vezi ca desi arunca cu banii, nu reuseste sa se faca placut electoratului de 20 de ani incoace? Ratatul ala tot ameninta USL-ul cu al lui 1- 2%. A mai tradat PSD-ul de 2 ori, asa ca trebuie sa se astepte ca va schimba placa oricand. In rest, Dumnezeu cu mila!

ChavaLito^ spunea...

Hugo chavez a facut si face tot ce poate in slujba poporului. basescu pe langa ca a nenorocit vietiile bietilor romani a venit cu o afirmatie extrem de nesimtita . ceva de genu 'dupa ce ai 'condus' tara atata vreme parca ai vrea sa lasi oamenii n pace' cam asa suna afirmatia

Mediafax