vineri, 21 octombrie 2011

Sfarsitul unei tari

Un titlu stupid astazi pe ziare.com: "Libia iese din umbra tiraniei". Care tiranie? Da, iese de sub tirania bunastarii, a educatiei la cel mai inalt nivel, a serviciilor medicale ireprosabile, a independentei financiare. Cucerirea Libiei si asasinarea colonelului Muammar El Gaddafi condamna aceasta tara la disparitie. Se pare ca planul cotropitorilor este sa faramiteze tara dupa model iugoslav. Dupa ce Franta si-a asigurat 35% din petrolul libian, restul urmeaza a fi impartit intre SUA, Marea Britanie si Italia.

Ni se spune ca locuitorii Libiei sar bucurosi pe strazi dupa uciderea conducatorului. Imi aduc aminte cum sareau si topaiau romanii in acel Craciun insangerat din '89. Cand libienii se vor trezi, va fi mult prea tarziu. Deja este.

PS. Sa saluti moartea unui om si sa te feliciti, asa cum fac sefii de state si guverne  occidentali, este cel putin macabru, daca nu de-a dreptul satanic.

5 comentarii:

anca spunea...

mda,ce mai e de zis decat ca scenariul si regia apartin acelorasi neni care lupta pentru democratizarea lumii(sanchi)

doua poze,daca-mi permiti,daca nu io le-am pus deja :))))))))

http://www.trilulilu.ro/genomis/3f57909f055c0c

http://www.trilulilu.ro/genomis/511c239b65b9d5

Ion de la Chiuiesti spunea...

ancutza, din pacate pozele tale se potrivesc scenariului. Astia calca in picioare drepturi, libertati, tari si cadavre pentru interesul lor!

anca spunea...

Ioane,se potrivesc dara,de aceia le-am si postat :) ala e contul meu :))

Anonim spunea...

in acest timp islamizarea Libiei are cale libera cu aprobare de la SUA iar Europa va fi din nou asaltata de "refugiati politici" libieni.
Iar imaginile din Libia nu arata decat un primitivism idiot si de care ti-e scarba. Aici nu conteaza daca a fost bun sau rau Gadafi ci de tratamentul care i se aplica omului Gadafi.Sa te bucuri de moartea cuiva este ultimul nivel al barbarismului nici cainii nu sint asa de jos.
Din Germania

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nici o tara nu si-a tratat atat de bine cetatenii ca Libia condusa de Gadaffi. S-a terminat totul pentru ei, dar nu inteleg inca, asa cum romanii au avut nevoie de mult timp sa inteleaga.

Mediafax