miercuri, 9 noiembrie 2011

Un spectacol politic grotesc

Partidul Social Democrat ofera un nou spectacol jenant, in frunte cu Ponta, vesnic imatur si "prematur". Am simpatizat si am stat alaturi de acest partid in speranta ca la ultimele alegeri vom scapa de Basescu si de camarila lui. Dar acum nu prea mai ai ce simpatiza. 

Ponta dovedeste  ca este un tip ranchiunos, invidios, care este in stare sa sacrifice interesul partidului pentru o razbunare si o victorie  ieftina impotriva lui Geoana. Functia de sef al acestui partid se dovedeste o palarie prea mare pentru eternul "necopt". Ponta simte nevoia sa dovedeasca ca e barbat, dar nici nu are cui. Se pare ca in partid, de la un anumit nivel nu prea i se mai da importanta. In ritmul asta, viitoarele alegeri sunt aproape compromise. Un USL caruia ii lipsesc lideri adevarati, o anomalie in frunte cu doi ciudati, Ponta si Antonescu, care vor avea grija ca in intervalul ramas pana la alegeri sa toace toata credibilitatea de care se bucurau acum ceva timp.

PS. Habar nu am care e jocul lui Nastase, care refuza statutul de "ratat" pe care l-a castigat din cauza mandriei, lacomiei si a iubirii de arginti si continua sa tulbure apele cu intrigile sale.

10 comentarii:

anca spunea...

pff,ma dispera bloaga asta,nu ma lasa sa comm :))))))))))
reiau :)))))))))))) ziceam ca acum s-au inmultit prostanacii in pesede :))))))))) imaturul Po(a)nta ,dimpreuna cu raspopitul tata socru , face jocurile basecsului,parerea mea :) cel putin asa se vede/percepe de la mine de pe Cris :)))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ancutza, cred ca Ponta e imbarligat. Cred ca Nastase l-a asmutit sa vada unde se ajunge. Daca Geoana era slab de inger si demisiona, bine, dar pierdeau functia de sef al senatului. Pierderea acestei functii era aruncata in carca lui Ponta si se redeschidea o cale spre ambitiile lacomului Nastase. Ce zici?

anca spunea...

Ioane,mi-ai cerut parerea,iat-o: nu simpatizez aproape cu nimeni din pesede ,dar zic ca Nastase ar fi mult mai bun pentru a conduce partidul ! sa vina cu propunerea absolut jenanta sa-l puna pe Corlateanu ...grrr,grrr :)
inca ceva,impresia mea este ca in partidul asta nu se egzista decat un veritabil om cu gandire stangista:)) restul e gargara :))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Da, din punct de vedere organizatoric, DA! Dar nu uita ca idiotul s-a compromis cu chinezariile si termopanele lui peste. La averea lui, putea sa le plateasca, nu sa se coboare intr-atat. Dosarul este pe rol, el tergiverseaza. Daca ar fi sa se aplice legea, era legat, deoarece dovezile si probatoriul sunt "beton". Dar "beton" era si dosarul "Flota"...

anca spunea...

tocmai fiindca e vorba de chinezarii nu prea cred in povestea asta! daca voiau sa-l mazileasca o aveau pe matusa Tamara :)))))))))))) apoi ,ce sa-ti mai spun de sloganul "Nastase patru case? pai in comparatie cu cloaca pedelista Bombo e aproape virgin :))))))))))))))))))))))))
si nici ponta nu sta mai bine la capitolul imagine ,repet nu simpatizez cu nenni astia,sant dezamagita daca asta inteleg ei ca inseamna stanga! acum am terminat de citit biografia lui Che... ♥♥♥ no coment :))) spun asta deoarece nefericitul asta de ginerica e fan Che :)) oooo,da,da,da :))))))))))))))))))

anca spunea...

* ups,nenii ,nu neni :))) m-a luat valul :)))

Ion de la Chiuiesti spunea...

N-ai frica, virginitatea lui s-a pierdut prin conturi din strainatate. Cred ca e scarbit de bani:)))

anca spunea...

pai sa dea si boborului de stanga pentru care se lupta (cica) :)))))))))))))

Anonim spunea...

PSD,PDL si PNL trebuie sa dispara de pe scena politica. Total si pt totdeauna.
R.L.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai dreptate si tu R, dar ii vor succeda clonele: UNPR, apoi partidul pe care il va face Geoana in curand, partidul lui DD, Miscarea Populara care se va transforma in partid, etc

Mediafax