miercuri, 21 decembrie 2011

De Nasterea Domnului Nostru

"Nascandu-Se intr-un staul, Domnul nu S-a smerit pe Sine fortat de imprejurari, ci pentru ca asa a vrut El, in deplin acord cu Tatal Sau. Nimic nu a fost intamplator, nici recensamantul poruncit de cezar, nici data acestuia, nici sosirea Mariei in Betleem tocmai cand trebuia sa nasca, nici portile inchise, nici aglomeratia de la han, nici accesul intr-un staul murdar cu iesle curata. Totul a fost planuit, masurat, implinit. In smerenie S-a nascut, in smerenie a trait, in smerenie a patimit si a murit, stiind ca pretul smereniei este biruinta asupra mortii prin inviere si asupra timpului prin inaltare"

+IPS Bartolomeu Anania


Cititorilor, prietenilor si tuturor romanilor le doresc sa petreaca Sarbatoarea Nasterii Domnului cu bucurie si recunostinta vesnica pentru Cel care s-a Nascut ca noi sa avem parte de viata vesnica! Sa fim mai buni, sa sporim in credinta si in fapte bune! Doamne ajuta!

Stefan Hrusca - Crestinilor noi astazi

3 comentarii:

Anonim spunea...

asa sa fie !! din Frankfurt de pe malul Mainului , din orasul primei constitutii germane un Craciun Fericit si linistit!Nasterea Domnului Nostru sa fie un moment de pace si liniste!!

Ana Maria spunea...

Craciun fericit!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Doamne ajuta! Sarbatori fericite si voua!

Mediafax