joi, 19 ianuarie 2012

Piata Universitatii si diversiunea puterii







"Bravos natiune, halal popor, priviti eroic la televizor!"

"Fiti curajosi, nu iesiti in strada. Nu le datorati nimic copiilor vostri! Fiti exemple demne de lasitate!"

Ieri seara am fost in Piata Universitatii. In afara de oamenii cinstiti si de buna credinta care doresc schimbarea, zici ca s-au mutat serviciile secrete in strada. Pe langa mesaje simpatice dar serioase in acelasi timp, se disting clar lozinci fabricate in laboratoarele puterii actuale. Mentionez: "PDL si USL, doua fete ale aceleiasi monede", "Refuz si rezist, sunt anti-partidist", etc. Adica vor sa induca ideea ca nu avem cu cine sau nu are rost sa schimbam actuala guvernare, ca oricum sunt toti la fel. "Daca schimbam , pe cine vom pune? Nu avem pe cine!" Asta este gaselnita puterii. Atentie mare, oameni buni!

9 comentarii:

anca spunea...

lasa Ioane ca aia e putini (diversionistii) se pare ca poporul asta adormit a iesit din hibernare :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asta e sigur Anca. Sper ca poporul sa mearga pana la capat, indiferent de manipularile basiste!

Anonim spunea...

sincer, ai pe cine sa pui in loc?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Normal ca ai. Nimeni nu este de neinlocuit. Vezi? Deja te-au convins prin manipularea lor!

Anonim spunea...

Ioane, da-mi un nume si te cred. normal ca nimeni nu este de neinlocuit dar depinde cu cine este inlocuit. pe mine nu ma convinge nici opozitia, nici puterea si nici tehnocrații. n-am avut niciodata spirit de turma si sunt prea suspicioasa de felul meu ca sa ma las manipulata. dupa cat se pare diversionistii sunt opozitia. au reusit sa se fofileze printre ”ciumpalaci” in ciuda faptului ca pana ieri acestia nu-i vroiau printre ei. se pare ca s-au schimbat datele problemei azi. eu am vrut sa cred ca manifestantii sunt ” spontani” si nevinovati dar ei, azi, tin sa-mi demonstreze contrariul. sa vedem cum se va incheia treaba.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ca sa-ti dau un nume ar trebui sa stiu cine este dispus sa candideze. Oricum, as vota-o si pe femeia de servici de la Cotroceni decat sa mai ramana Basescu. Hai sa asteptam sa vedem evolutia evenimentelor!

anca spunea...

Ioane , ma tot gamdesc ,apropos de manipulare,daca nu ar fi fost A3 -care practica si ea un fel de manipulare - aceste proteste s-ar fi fasait ... ca aproape toata media e oranj ,aia scrisa cat si aia vizuala !
si ca sa-ti fac in ciuda zic : traiasca generatia facebuci :))))))))))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, nu cred ca A3 a contat acum. Aia s-au cam decredibilizat. Imi atragea atentia acum doua zile un specialist in comunicare sa fiu atent la titlurile din "Evenimentul zilei" si voi intelege strategia puterii. Ia titlurile din ultima saptamana si vei vedea ca are dreptate.

Da, facebukul e mai tare ca a3!

anca spunea...

Ioane,ba a contat pentru anti basisti,ca la ei ma refer! de la ei (trustul Intact) a inceput toata duda si pe FB :)

Mediafax