sâmbătă, 25 februarie 2012

Sfarsit de drum

Ma simt obosit. Am decis ca acest blog se apropie de final. Nu stiu cat de mult a contat in lumea virtuala, dar stiu ca a avut doua realizari certe. Una prin faptul ca in acesti ani mii de oameni au aflat unde este Chiuiestiul pe harta Romaniei, iar alta pentru ca a indrumat alte mii de oameni spre Manastirea Casiel si implicit la bunul parinte Serafim Badila.

Nu mai vreau sa polemizez cu "supraortodocsii" de care geme internetul, nu vreau sa ma mai implic in sterile dezbateri electorale, nu mai vreau sa vad stiri care tulbura, nu mai vreau sa vad cum se pronunta diferiti "cunoscatori" despre sfarsitul lumii uitand ca Sfanta Scriptura ne spune clar ca  "în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni."  Nu sunt cu nimic mai bun ca altii, dar daca simt ca am apucat sa sporesc putin, nu vreau sa mai stric ceea ce am realizat. Imi cer iertare celor carora le-am gresit!

In viitorul apropiat, probabil ca vor mai fi publicate doar ceva materiale si predici ortodoxe, dar si cateva interviuri inedite cu personalitati direct implicate in viata crestin-ortodoxa. Posibil si reportaje foto.

Multumesc celor de la Razboi intru Cuvant , Pelerin Ortodox dar si altor bloguri pentru treaba minunata pe care o fac. Multumesc prietenilor si tuturor celor care m-au citit si suportat. Dumnezeu sa v-ajute pe toti si un Post usor, presarat de ganduri si fapte bune!

18 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc, frate Ioane.
Dumnezeu si Maica Sfânta sa te ocroteasca!

Post bun!

cristian spunea...

Ioane nu-l inchide...tocmai acum, cand pe masura ce trec zilele este din ce in ce mai multa nevoie de un CUVANT, de un GAND bun...NU AI VOIE SA OBOSESTI...nici tu, care mai scrii si nici noi care mai citim...ne vom odihni noi dupa aceea (sper!)...lasa semintele sa rodeasca, care vor rodi...nu ai voie sa te opresti. Macar cu atat, dupa putinta, ii suntem datori lui Hristos. Doamne Ajuta si Post usor!

Greywolf spunea...

Nu-l inchide! dar daca totusi nu poti sa mai continui macar fa un PDF cu tot continutul blogului ca sa-l putem downloada si sa mai recitim astfel cele scrise de tine. Nu dor nici luptele pierdute..... Nu abandona!

Mioara spunea...

Dumnezeu sa te intareasca si sa rasplateasca munca ta. Post usor!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nici vorba! Si eu am avut momente de "oboseala", dupa care m-am gandit serios:nu trebuie sa scriem 2-3 postari pe zi, e suficienta una si buna, pe saptamana!Prietenii stiu unde si cand sa ne gaseasca. Iar lumea virtuala, atata timp cat este libera (dar si meticulos supravegheata)trebuie exploatata din plin.Nu inchide blogul, e mare pacat!

Ioana spunea...

Te rog frumos nu inchide blogul. Este printre putinele in care se scrie cu toata sinceritatea, pentru ca ai aceasta sinceritate, aur curat, si noi avem nevoie de ea.
Te rog mult lasa-ni-l, chiar daca vei publica mai putin.
Ludmila Doina

Anonim spunea...

Ioane, nu-l inchide. Eu astazi l-am descoperit si l-am "rasfoit" vreo doua ore, neglijandu-mi niste treburi. Exceptional, voi avea ce citi o vreme.
Eu nu prea stiu umbla la calculator si nu am reusit sa va vizualizez datele personale, poate ca nu ati vrut sa le afisati, dar eram putin curios daca sunteti chiar din sat, din Chiuiesti. Tata este nascut la Manastire (Casiel), iar mama este din Strambu.
Doamne ajuta!

chriss spunea...

ioane te inteleg perfect
Da io cred ca vei reveni. Prinde bine o pauzaDumnezeu sa ne ajute tuturor

Anonim spunea...

Nu il inchide Ioane! Avem nevoie de CUVANT!

romaniapitoreasca spunea...

La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

Anonim spunea...

Doamne ajuta ! De citeva zile am descoperit si eu blogul, am aflat unde este Chiuiestiul si manastirea Casiel. Am un ghid al manastirilor , mai vechi, acolo nu se specifica daca manastirea are posibilitati de cazare, m-ar interesa daca am putea innopta acolo sau in apropiere (unde anume?)sau sa ma intorc la Rameti si sa raminem acolo? Noi venim tocmai din Craiova si este imposibil sa ne intoarcem acasa in aceeasi zi.Multumesc.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sigur ca va veti putea caza acolo fara nici o problema. Maica stareta Varvara Georgiu va va astepta cu drag.

Doamne ajuta!

Eugenia spunea...

Eu zic sa nu inchizi blogul...
Nu am scris aici, dar am citit :)
E nevoie de ceea ce scrie aici si sunt putuine site-uri care, desi isi spun ortodoxe, promoveaza ortodoxia.
Mult prea putine.
Doamne ajuta!

Eugenia

Eugenia spunea...

Nu inchide blogul... Eu nu am scris aici nici un comentariu, dar am citit.
E nevoie si de aparatori ai ortodoxiei!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Multumesc Eugenia!

Anonim spunea...

Ioane ! Asculta-ti inima, asculta-ti sufletul, asculta-ti ratiunea, asculta-ti constiinta , si apoi ia o hotarire. Eu cred ca nu vei renunta la lupta , si vei reveni cit mai curind cu bateriile incarcate .

Anonim spunea...

Ioane,este mai rau fara tine.


Vasile din Magoaja

sima spunea...

Sfarsit de drum? Pacat. Trebuie povestit de preotii minunati cu har care exista ptr ca in oras gasesti preoti la care te duci si le spui necazul si iti intorc spatele.Doamne ajuta sa va razganditi si sa continuati sa scrieti despre parinte ca sa mearga acolo cat mai multa lume sa isi rezolve problemele.

Mediafax