miercuri, 1 aprilie 2009

Asta ne lipsea. Terorism si crima organizata in NATO

Albania a primit invitatia de a se alatura Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) la summit-ul din a doua jumatate a acestei saptamani.

"Sunt foarte onorat sa comunic Guvernului Republicii Albania invitatia de aderare la Tratatul Nord-Atlantic", i-a scris Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO, ministrului albanez al Afacerilor Externe Lulzim Basha, informeaza Xinhua. ziua.com.

Nu stiu cat de onorati suntem noi primind o tara care sprijina terorismul si separatismul (vezi Kosovo), dar se vede inca o data ca in NATO intri ca vrei, ca nu vrei. In cazul Albaniei, NATO probabil are nevoie de o "armata puternica" care sa apere transporturile de droguri care urmeaza sa intre in Europa.

3 comentarii:

anca spunea...

era de asteptat,doar astia sint favorizati (vezi conflictul cu sirbii)!

Anonim spunea...

vezi Germania..repet pausalizarile nu fac nimanui cinste si eu ca roman traitor aici spun ca romanii TREBUIE sa aiba un comportament civilizat lipsit de fraze xenofobe, de genul...albanezii sint asa restul si asa.ROMAN= OM CIVILIZAT in asta sper si la asta raman...DAR spun si ca inchisorile de aici sint dominate de kosovari , rusi, polonezi si turci.Romanii sint aici (majoritatea repet,avem si noi merele noastre stricate) integrati social si oameni harnici si civilizati.Cunosc si cativa albanezi de treaba oameni de cuvant deci nu pot spune toti dar din pacate foarte foarte multi din pacate pe deoparte primesc bani de la nemti( ajutorul socila care nu e deloc de neglijat,350 euro plus plata locuintei) sipe dealata parte tinerii nu stiu altceva decat...masa de nemti etc etc...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu am nimic cu poporul albanez, nu intelege gresit, problema e sistemul care sprijina terorismul kosovar si traficul de droguri, arme, carne vie.

Mediafax