luni, 22 iunie 2009

PDL nu va retrage sprijinul politic ministrului Ridzi


Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, după şedinţa grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, că PDL nu va retrage sprijinul politic ministrului Tineretului Monica Iacob- Rdizi şi nu îi vor solicita demisia.

"Dna Ridzi nu se justifică în faţa noastră, noi suntem grup parlamentar, noi nu suntem procurori. Din punct de vedere politic, acţiunea pe care a făcut-o ea a fost de mare amploare, în rest procurorul o să hotărască", a explicat Toader.

Întrebat dacă i se va retrage sprijinul politic ministrului Tineretului sau i se va cere demisia, democrat-liberalul a răspuns "Nu, nu are legătură cu sprijinul politic". Biroul Permanent al Camerei nu a reuşit să ia o decizie în legătură cu cererea PNL, referitoare la Monica Iacob-Ridzi. Şedinţa va fi reluată tot luni, după plenul comun al celor două Camere.

Deputaţii PNL au depus luni la conducerea Camerei Deputaţilor cererea de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului, Monica Iacob Ridzi, pe care o acuză de delapidare şi abuz în serviciu contra intereselor publice în urma cheltuielilor efectuate pentru "Ziua Tineretului". Sursa: amosnews.ro

Nici nu ne asteptam ca PDL-ul sa procedeze altfel decat in a-si apara coruptii! Mai ales ca aceasta individa a "pregatit-o" pe EBA pentru viata de europarlamentar.

3 comentarii:

anca spunea...

phii,ia poza d'acilea,era sa orbesc:))
ee,ce credeai ca o vor sacrifica pe ritipoanca? dupa cite sacrificii afacut pentru pedeleu(eba)?

dramoleta spunea...

O mana spala pe alta. Nici macar ticalosii din PSD vad ca nu insista.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Doamnelor, va dau perfecta dreptate! Monica e sub aripa murdara a lui Basescu!

Mediafax