marți, 23 iunie 2009

Profil de presedinte: Nati Meir habar n-are imnul Romaniei


Nati Meir se viseaza presedintele Romaniei, dar nu stie nici macar care este imnul tarii. A fost profesor de matematica, dar nu cunoaste valoarea lui pi. Stie ca Moni Columbeanu are 1,82, dar niciuna din operele lui Brancusi.

Cam asta e Nati Meir, israelianul venit in Romania in 1996, care a fost deputat timp de 4 ani si care acum vrea sa isi mute domiciliul la Cotroceni, desi sotia nu e de acord sa devina prima doamna a Romaniei, dupa cum singur a declarat luni seara, la ProTV.

Supus unui test de cultura... romaneasca, Nati Meir a stiut cate ceva: ca Eminescu e poetul national si o strada in Bucuresti, ca tara are 42 de judete si dupa 1989 a avut trei presedinti. Israelianul insa are si lacune - nu stie nici macar numele imnului national sau vreuna din sculpturile celebre ale lui Brancusi de la Targu Jiu. Are in schimb informatii esentiale - Moni Columbeanu are 1,82 inaltime si poarta 39 la picior. Cat despre masura la sutien, israelianul a spus doar ca... e familist convins. Pacat ca a lui consoarta nici nu vrea sa auda de rolul de prima doamna.

Inainte de 1989, Meir a fost profesor de matematica in Israel, insa nu i-a placut la catedra asa ca a intrat in afaceri. Are o avere substantiala din care isi plateste cei 14 consilieri politici, dar nu vrea sa-si evalueze avutia, preferand sa lase presa sa faca speculatii.

Cam asta e excentricul Nati Meir care mai spune ca de dragul candidaturii renunta si la cetatenia israeliana, daca Parlamentul va scoate o lege care sa-i impuna asta drept conditie ca sa poata intra in cursa pentru Cotroceni. sursa: ziare.com

3 comentarii:

anca spunea...

hmm,o mica rectificare se impune! nati meir n-are habar nu doar de imn,in general n-are habar de nimic,doar de ghesefturi!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Un jeg care l-a pacalit si pe Vadim de l-a facut parlamentar!

anca spunea...

Ioane,daca nu ai vazut asta,poftim

http://www.youtube.com/watch?v=ghnRZM-Ewxw

uau,ce mizerie!

Mediafax