joi, 11 iunie 2009

Roberta Anastase umilita de EBA


Elena Basescu se considera deja un lider in devenire al PD-L. Desi numeroase publicatii internationale i-au atras atentia ca nu dispune de experienta necesara pentru a accede in Parlamentul European sau pentru a pretinde o functie de conducere in partidul ''condus'' de tatal ei, EBA nu se lasa descurajata.

Fiica presedintelui a demonstrat ca nu glumeste atunci cand spune ca cei care isi "puneau mintea" cu un Basescu, acum trebuie sa si-o puna cu doi. Pentru ca se considera deja un adevarat lider PD-L, EBa si-a incercat puterea pe presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.
Imediat dupa inchiderea urnelor de vot, Elena Basescu si-a facut o analiza a procentelor obtinute in fiecare judet. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a plecat plangand in noaptea alegerilor din Modrogan, dupa ce, potrivit unor surse din PDL, fiica presedintelui i-a reprosat ca i-a adus doar... 7,5% in "judetul Ploiesti". Echivalent a 12.000 de voturi, scorul din Prahova apare procentual pe locul al doilea, dupa Hunedoara, acolo unde Monica Iacob Ridzi si-a facut treaba din plin, informeaza amosnews.

In timp ce Roberta Anastase a plecat plangand dn Modrogan in noaptea alegerilor, fruntasa Iacob Ridzi a intampinat-o pe Elena Basescu la revenirea "in familia de unde nu a plecat niciodata" si i-a inmanat carnetul de membru de partid. Sursa: ziua.ro

Niciun comentariu:

Mediafax