luni, 22 iunie 2009

Sustinem nepotismul?


Unul din membrii marcanti ai PPE, europarlamentarul maghiar Laszlo Surjan, pune sub semnul intrebarii admiterea Elenei Basescu in cel mai mare grup din Parlamentul European. Intr-un mail intern trimis tuturor europarlamentarilor si presedintelui PPE in data de 18 iunie, Laszlo Surjan le cere sa raspunda la un set de intrebari. Elena Basescu este singurull nume adus in discutie de europarlamentarul maghiar, care se intreaba, intre altele: “Este in interesul nostru sa primim printre noi pe cineva care a facut declaratii ambigue si chiar contradictorii referitoare la legalizarea drogurilor? Este acceptabil pentru noi atunci cand cineva castiga alegerile doar bazandu-se pe reputatia numelui familiei sale? Sustinem nepotismul?

“Este in interesul nostru sa acordam statutul de membru unor persoane care – tinand cont de cariera lor politice, de convingerile si declaratii publice – ar putea diviza usor unitatea grupului nostru politic? Este in interesul nostru sa acceptam pe cineva care a fost respins de partid sa candideze pe listele sale si care a candidat apoi individual, periclitand in mod clar sansele partidelor membre ale grupul nostru sa obtina rezultate bune in alegeri? Putem sa ne asteptam de la un astfel de membru sa lucreze in echipa?

Este in interesul nostru sa primim printre noi pe cineva care a facut declaratii ambigue si chiar contradictorii referitoare la legalizarea drogurilor? Este acceptabil pentru noi atunci cand cineva castiga alegerile doar bazandu-se pe reputatia numelui familiei sale? Sustinem nepotismul?

Exista explicatii acceptabile pentru care respectivul nu si-a castigat mandatul in cadrul grupului nostru? Care este adevarata motivatie a celui care vrea sa ni se alature? Suntem cel mai mare grup din Parlament. (...) Sursa:hotnews

3 comentarii:

anca spunea...

draga,o s-o primeasca,pun pariu!
apoi,crezi ca in PE nu exista asfel de practici,te pomenesti ca sint curati ca ...palinka !:))))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Aproape toti sunt o adunatura de vanduti si de corupti. Iar cei cinstiti nu au sanse in fata banditilor!

Anonim spunea...

oricum getul parlamnetarului maghiar:jos palaria.Asa intrebari ar trebui sa i se puna in tara!

Mediafax