luni, 13 iulie 2009

Joaca de-a finantele


Ce se intampla cand pui un expert in borduri sa faca politica fiscala? Omori 80.000 de firme in sase luni si scazi incasarile la buget cu 2%.

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele sase luni din 2009 a crescut de zece ori fata de aceeasi perioada din 2008. Numarul firmelor inchise la cererea patronilor a crescut de cinci ori. Un rezultat impresionant si un CV pe masura.

Multumim domnule ministru! Tineti-o tot asa pana intram in incapacitate de plata.

Cristian Ionita(Financiarul.com)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ba e joaca de-a prostia, incompetenta si nesimtirea. Blestemele celor 80.000 de firme si ale angajatilor lor sa-l ajunga pe el si pe toti urmasii lui nefericiti si inbuibati, in veacul vecilor, Amin! Nu e crestinesc sa blestemi, dar uneori ne mai racorim de naduf!!!
Arza-l-ar focul de dobitoc incompetent!!

anca spunea...

sa extindem putin! dar ce se intimpla cind pui un ASFTEL de guvern in fruntea tarii? incotro ne indreptam? spre colaps? mai jos de atit se poate? mai incompetenti ca astia se poate?
nu ma intereseaza cv-urile lor contrafacute,nici cite n'spe mii de fac. au absolvit!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si mai e ceva: Oricat de mare manager ai fi, ceea ce nu e cazul la guvernul Boc, daca nu ai si o doza de patriotism esti o lichea care lucrezi doar pentru tine, nu si pentru tara!

Mediafax