marți, 21 iulie 2009

Niste impostori hotarasc cine a colaborat si cine nu cu fosta Securitate



O gasca de naimiti politic face furori in lumea politica , sportiva si mondena, si se joaca de-a Dumnezeu. Aceasta gasca decide cine trebuie aratat cu degetul, cine trebuie evitat, cine trebuie "impuscat" sau lapidat. Acesti infami indivizi l-au asasinat pe Cezar Ivanescu, unul din ultimii poeti romani, cu a lor acuzatii niciodata dovedite. Este gasca de la CNSAS(vezi foto), instrument prin care se platesc polite la orice nivel, la ordin politic sau economic.

Acum o luna, Gica Popescu, fost international roman, era declarat colaborator al securitatii, dupa ce s-au gasit vreo noua note informative semnate de acesta. Agitatie, negare, urmate de recunoastere! Bun. Trece o luna si aceleasi personaje dubioase de la CNSAS decreteaza: Gică Popescu nu a fost colaborator al Securităţii!

Stimati cetateni, daca poate cineva sa-mi spuna si mie ce inseamna asta, unde este adevarul si cine il poate rosti, il rog sa o faca fara ezitare, ca eu de minciuni m-am saturat!

4 comentarii:

anca spunea...

adevarul e dincolo de noi(X Files)
eu intreb altceva! pentru ce trebuie sa existe acest organism intr-un organ bolnav precum Romania?
de ce trebuie ca eu,contribuabil,sa tin niste impostori cu salarii foarte mari?
solutia ar fi desfiintarea lui!
atunci ar inceta toate aceste jocuri murdare si atacuri la adresa adversarilor!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nici macar nu ma intereseaza cine a colaborat si cine nu. Am mai spus-o si o repet: Reconcilierea nationala atat de dorita de Ion Iliescu ar fi rezolvat toata ura si hâra asta. Nu vedeti câta minciuna in cazul concret Gica Popescu? Pai daca a scris 9 note, inseamna ca a colaborat, nu? Apoi vrei sa-l scapi, in timp ce pe Cezar Ivanescu l-au omorât canaliile!

Anonim spunea...

Ce adevar putem astepta de la un individ amoral ca Dinescu? Ce ne poate oferi o institutie care are in componenta ei insi dubiosi ca cel pomenit mai sus, care, culmea, mai ocupa si ilegal acel loc (ca fost membru al PCR, ca fost activist al UTC la USR, ca fost stefan-gheorghist, ca fost condamnat penal cu suspendarea efectuarii pedepsei etc.? O institutie a rusinii, mai terbila ca inchizitia si securitatea pentru ca mimeaza democratia si dreptatea in numele poporului si al martirilor comunismului. NISTE CINICI ASASINI!

anca spunea...

asa este! apoi,sa ne aducem aminte cum s-au zbatut sa-i scoata pe unii informatori! chiar daca aia nu avusesera nicio legatura cu secu!
o mizerie de om si (lin)dinescu !

Mediafax