sâmbătă, 8 august 2009

Ajunge!


În ultimii ani, România a devenit loc de pelerinaj pentru iredentistii, radicalii, revizionistii si teroristii maghiari din întreaga lume. Tara noastră e un “sat fără câini”. Servicile noastre speciale, SRI si SIE au devenit niste sinecuri pentru functionărași si retele de protejare a mafiei politice dâmbovitene în loc să stopeze fenomenul extremismului maghiar în Transilvania. De facto, Tinutul Secuiesc există si nu va mai dura mult ca si de jure să fie o realitate, atâta timp cât politicienii si autoritătile române sunt preocupate mai mult de lupte sterile, comisii parlamentare sterpe si cum să fure banii contribuabililor. Mai nou, si presedintele Băsescu a ajuns să dialogheze cu cei care vor dezmembrarea tării, pe la Băile Tusnad, unde se adună floarea revizionismului maghiar. Noroc că mai există în Har-Cov, doi români, care bărbăteste fac ceea ce ar trebui să facă autoritătile statului român muribund: Dan Tanasa si Dan Suciu, liderul OTPD-L Covasna.

În Muntii Ciucas, Legiunea secuiească se antrenează cu kalasnicovul în mână pentru când va veni vremea să ucidă politisti, jandarmi si tăranii români din cele două judete calamitate de iredentism: Harghita si Covasna. Din 1990 se duce o politică de epurare etnică, când functionarii si politistii români au luat calea pribegiei, fiind alungati din casele lor. Dacă în 1990 trăiau etnici români peste 35 - 40% în cele două judete, astăzi se limitează la aproximativ 20%. Zilele acestea ca să fie si mai mare batjocura la adresa românilor din Har-Cov, radicalii maghiari au organizat o tabără de vacantă pentru revizionistii maghiari din Ungaria. Bineînteles că nu-i deranjează nici o autoritate a statului român, în timp ce acestia tipă din gură de sarpe că vor anularea Trianonului si că valahii trebuie alungati de pe pământurile “secuiesti” si proclamată autonomia Tinutului Secuiesc. Trădătorii, pardon?, politicienii din fruntea statului român nu reactionează ca nu cumva să îi deranjeze pe sponsorii maghiari generosi, care au pompat milioane de euro în visteriile partidelor, ca si Arpi, pentru a ajunge la putere. Asa că liderul Gărzii Maghiare atâtă la violentă si pogromuri anti-românesti din inima Transilvaniei, fără să fie deranjat nici măcar de o floare. “Presedintele Partidului Jobbik din Ungaria, Gabor Vona, initiator al Garzii Maghiare, organizatie extremista recent interzisa de autoritatile de la Budapesta, a fost prezent, joi dupa-amiaza, in tabara organizata de Tineretul Maghiar Ardelean - “Erdelyi Magyar Ifjak” (EMI) in apropierea municipiului Gheorghieni. Gabor Vona a afirmat ca Garda Maghiara continua sa existe in Ungaria. In prezenta a 250 de persoane, Vona Gabor a explicat cum a reusit partidul pe care il conduce sa ajunga sa obtina 15 la suta din preferintele electoratului la alegerile europarlamentare, dar a abordat si subiecte mai sensibile, cum ar fi desfiintarea Garzii Maghiare sau problema tiganilor din Ungaria. Vona Gabor a recunoscut ca partidul Jobbik duce o politica revizionista…” (Agerpres)

În 1987, când Serbia s-a confruntat cu extremismul separatist de factură teroristă a islamistilor albanezi, un lider politic din conducerea Serbiei de atunci, necunoscutul aparatcik Slobodan Milosevici a avut curajul să declare în fata unei multimi furioase de sârbi la Pristina: “Nimeni nu va mai îndrăzni să vă lovească!” A fost semnalul care a schimbat istoria Balcanilor. Oare la noi printre impotentii corupti de pe malul Dâmbovitei se va găsi cineva cu coaie să declare separatistilor maghiari: Ajunge! Cine va fi acela va scoate tara din rahatul în care s-a adâncit de 20 de ani?

Ionut Tene - NapocaNews

2 comentarii:

anca spunea...

foarte bine ca se implica tineretul pedelist! ce facem,in schimb,cu seniorii acestui partid?
http://www.napocanews.ro/2009/07/prefectul-florin-stamatian-a-devenit-aparatorul-iredentistilor-maghiari.html
'nealui este prefect,da? si medic,ce or cauta medicii in politica,zau ca nu inteleg!

Anonim spunea...

un mic comentariu din Germania.Daca Milosevici a procedat bine sau nu este alta poveste, nu cu lozinci se rezolva aceste probleme ci aplicand legile statului.Anume interzicerea chiar cu forta politiei a manifestarilor anticonstitutionale si tragerea la raspundere a celor vinovatzi.Daca sint cetateni care respecta legile tarii atunci nu conteaza ce sint maghiari tigani romani sint toti cetateni romani.Si aici daca un turc e arestat se face mare tamtam dar fortele care apara constitutionalitatea si legile tarii isi fac datoria fara a tine seama de comentarii ..colaterale.

Mediafax