sâmbătă, 29 august 2009

Fir-ar corectitudinea ...


Asa cum sistemele totalitare au incercat sa impuna o gandire unica, o unitate de idei si valori comune(stabilite de sistem si nu de o scara reala a acestora), asa si corectitudinea politica, de fapt avangarda unui totalitarism inca mascat. O ideologie idioata a Uniunii Europene si nu numai, conceputa in laboratoarele Noii Ordini Mondiale. Pe langa pervertirea unui limbaj normal, aceasta ideologie cheama la ingradirea libertatii de gandire si de exprimare. De fapt, extermina ideea de libertate. Incepe prin a ne obliga sa respectam niste sisteme de valori la un nivel care ne injoseste dreptul nostru la a discerne intre bine si rau, intre ce vrem sa iubim si sa respectam si ce nu.

Lupta pentru independenta si neatarnare a devenit terorism. Fortele de opresiune sunt forte de ordine. Tiganii nu mai sunt tigani, sunt rromi. Daca critici evreii, homosexualii, negrii, esti dusmanul poporului. Daca parerea ta difera de a catorva istorici "oficiali" in privinta holocaustului, te poti duce la puscarie.

Mai vine si vagaboanda asta, blasfemiatoarea pamantului, pe numele de scena Madonna, sa ne dea sfaturi cum sa iubim tiganii! Individa, aflata in avangarda Anticristului, tine lectii romanilor! Noua, unui popor satul de tigani si tiganie ca de mere padurete! Reactia normala si minunata a publicului! Nu poti manipula constiintele a 60000 de oameni. Cioropina injura. "God dammit!". Si ca totul sa fie mai gretos, presedintele Basescu afirma ca incidentul petrecut la concertul Madonnei de miercuri, in urma apelului cantaretei privind toleranta fata de rromi, este unul "neplacut". Bineinteles, el s-a referit la reactia romanilor, si nu la tampenia curvetei.

Toate astea vin sa ne arate ca asa cum 50 de ani de dictatura totalitara nu ne-a putut invinge ratiunea si simturile, asa nu ne va putea invinge ideologia asta puturoasa!

10 comentarii:

anca spunea...

lasa ca ne spala rusinea Vadim! la emisiunea Sandrei Stoicescu(A3)!

dramoleta spunea...

Anca,

Nu ne mai spala nimeni si nimic. Nici corectitudinea si nici incorectitudinea.
Ne aflam in criza. Si nu ma refer la cea economico-financiara de data asta.

Ion,

Se incearca, dar depinde de fiecare in parte cum isi apara ideile si libertatea de exprimare.
Spui foarte frumos:"nu poti manipula constiintele a 60000 de oameni."
Adaug eu: imposibil de manipulat 6 miliarde.


Mie imi place Madonna.Adica imi place muzica ei. Nu pot nega calitatile ei artistice.
Este o tipa controversata. Contestata de multi, si in acelasi timp iubita de multi.
Cine stie cate necazuri si suferinte se ascund in spatele mastii de libertina cu care se prezinta pe scena?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Drammie, Madonna e ok pentru actul artistic pentru care a fost platita, nu contesta nimeni. Dar si-a depasit atributiunile! Nu era treaba ei sa tina lectii unui popor incercat ca al nostru. Si nu e a nimanui sa ne dea lectii! Acum UE sa se spele cu tiganii nostrii pe cap! In curand se vor spala cu turci.

anca spunea...

drami, stiu asta! glumeam pe seama emisiunii storceascai!:)

Anonim spunea...

In legatura cu japita care ne da lectii Ion are dreptate. Cum ar fi ca vreuna dintre storfelinele de pe la noi sa concerteze la New York si sa-i certe pentru bombele slobozite peste japonezi. Ar fi haios, nu?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca si Drammie se tin de glume:))))
Oricum, pentru PRM s-a declansat embargoul mediatic ca si in campania trecuta. Ma intreb de ce le este asa de frica?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, voi mai aveti un as in maneca. Il aveti pe Dan Diaconescu!

anca spunea...

ntt,ntt,Ioane! ala e ocupat cu Elodia!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Intamplator m-am uitat si eu pe niste audiente si OTV bate la rating televiziunile de stiri. Iar cine vrea sa vada conferintele PRM stie unde sa se uite.

anca spunea...

ruxi, stie,stie!!

Mediafax