luni, 28 septembrie 2009

Caz incredibil: Sute de soldati americani, victime ale VACCINULUI impotriva gripei porcine?


Informatii socante despre rezultatele vaccinarii impotriva gripei porcine, pe o nava a US Navy:

1. Nava anonima a US Navy a plecat pe mare in aprilie, cu un echipaj de 347 oameni.
2. Intregul echipaj a fost vaccinat cu vaccinul H1N1, impotriva gripei porcine, la scurt timp dupa ce-au plecat pe mare.
3. Membrii echipajului au devenit bolnavi atat de grav ca alte nave a trebuit sa raspunda pentru a le acorda ajutor. 16 doctori la bordul unui portavion anonim si alte nave au raspuns. Un total de 50 de persoane al Marinei Americane au fost trimise la bord pentru a raspunde la criza.
4. Doi membri ai echipajului din totalul de 347 au murit - capitanul navei (un comandant-locotenent) si un ofiter.
5. cele 50 de persoane trimise la bord pentru a ajuta sunt in carantina intr-un spital al Marinei din Balboa, Spania dupa ce 10 dintre acestia au contractat gripa de la echipajul navei. La un ultim raport, doi dintre cei 50 aflati in carantina se aflau in stare grava.
6. Din cei 347 de membri ai echipajului care au fost vaccinati, 333 au contractat gripa H1N1 din VACCIN. Doi au murit, dupa cum s-a mentionat mai sus, si 331 au supravietuit. Doar 14 din 347 marinari vaccinati nu au aratat nici un simptom de boala, in urma vaccinarii.
7. Marina Militara a amenintat toate sotiile echipajului sa pastreze tacerea – pretinzand ca toate aceste informatii sunt clasificate. Unele au fost mai curajoase si astfel ca aceste informatii ne vin de la ele.
8. Mai mult, pe portavionul care a oferit asistenta, 415 marinari au contractat gripa porcina si sunt in prezent in carantina la bord.

VA RUGAM sa nu ignorati acest mesaj si sa-l transmiteti mai departe. Adevarul este ca epidemia de gripa porcina a fost creata de vaccin. Daca nu vom accepta vaccinul, nu va fi nici o epidemie. Din acest test este evident ca vaccinul testat pe echipajul navei a dus la infectarea cu gripa porcina a 96% din echipaj. O astfel de rata de infectie este imposibil de obtinut prin orice mijloace naturale. Cu toate ca numai 1% au murit imediat, nu exista nici o presupunere privind efectele pe termen lung asupra celor vaccinati. A se vedea cercetarea efectelor pe termen lung ale vaccinului din 1976 impotriva gripei porcine, precum si programul de vaccinare impotriva antraxului din timpul razboiului din Golf, pentru mai multe informatii.

De asemenea, retineti ca simplul contact cu cei care au fost vaccinati creeaza o sansa ca 20% dintre voi sa contractati gripa porcina, chiar daca nu ati fost vaccinati.

sursa † Apologeticum


6 comentarii:

Razboi intru Cuvant spunea...

Acesta pare genul de mesaj tip “hoax”, stire dintr-o unica sursa, si aceea total obscura si anonima, fara nici cea mai mica dovada si care, din capul locului te face suspicios prin cerinta expresa si urgenta de a o da mai departe… Desi deja nu mai e nicio noutate ca e ceva grav cu vaccinurile, s-au adus argumente si dovezi serioase, dar aruncarea unor astfel de “bombe” cu scenarii aberante, preluate neatent sau iresponsabil nu face decat sa arunce in aer lupta celor normali impotriva vaccinarilor. La fel cum se procedeaza, diversionist, si in alte cazuri cand se compromite o tema sau o campanie prin asumarea ei intr-un mod aberant, nesustinut (inclusiv la noi se face asta cu cipurile, de catre unii) si cum ne semnala chiar azi cineva, intr-un comentariu foarte pertinent si informat, apropo de cazul Monaste: http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/#comment-28105

Cheia cred ca este in aceasta fraza, total ilogica si menita sa semene de 1000 de ori mai multa panica decat insasi pandemia si vaccinarea in sine:

“De asemenea, reţineţi că simplul contact cu cei care au fost vaccinati creează o şansă ca 20% dintre voi sa contractati gripa porcina, chiar dacă nu ati fost vaccinati”.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa pare, si eu am postat la indemnul Apologeticum de a transmite mai departe! Am vizitat si blogul de unde provine stirea:
http://labvirus.wordpress.com/

anca spunea...

Ioane,chiar daca ar fi asa,crezi ca e primul experiment facut pe soldati?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Pai nu e primul si nici ultimul. Ei, soldatii, reprezinta cel mai la indemana material didactic. Nici nu se pot plange macar, ca astia ii pun sa semneze tot felul de hartii si angajamente!

anca spunea...

Ioane,vezi ca a "inviat" Petria! hahahah! era timpul:))))

flavius spunea...

servus...
cred ca putina circumspectie chiar nu strica. si asta fata de toate cele ce ni se intimpla...
toate cele bune!