vineri, 2 octombrie 2009

Irlanda decide si pentru noi


Irlandezii merg astăzi la urne pentru un referendum privind controversatul Tratat de la Lisabona, ce ar urma să reformeze întregul angrenaj al Uniunii Europene. În cazul unui nou rezultat negativ, irlandezii ar putea sabota definitiv adoptarea Tratatului de la Lisabona ca act fundamental al Uniunii Europene. Toate partidele irlandeze importante au militat în favoarea adoptării Tratatului, însă rezultatul va fi cunoscut cel mai devreme sâmbătă după-amiază, iar surprizele nu sunt excluse, chiar dacă Bruxelles-ul a promis că Irlanda nu va fi obligată să legalizeze avortul, să piardă controlul asupra taxelor şi nici nu are de ce să se teamă că îi va fi afectată neutralitatea, relatează BBC.

Sa speram ca irlandezii sa nu se lase amagiti de minciunile "desfranatei" Europa!

2 comentarii:

dramoleta spunea...

Daca nici de data asta nu iese, no problem, Europa ii va obliga sa organizeze inca unul, si inca unul, si inca unul...pana cand se plictisesc irlandezii si spun DA.

Mikis spunea...

Haideti sa fim seriosi! Zarurile sunt aruncate, am fi prea naivi sa mai credem ca miliardele cheltuite de mai marii planetei pentru edificarea noului Babilon antihristic nu vor avea efectul scontat. "Iluminatii" se grabesc foarte si s-au asigurat ca nimeni nu le mai poate incurca planurile.

Mediafax