miercuri, 9 septembrie 2009

Tristeti de prima doamna!


Pana unde poate merge umilirea unei femei?

Daca este femeia presedintelui poate merge pana oriunde.O vedem pe doamna domnului presedinte imbracata tiganeste.

Fara comentarii.

Daca i-a placut dumneaei sa se imbrace astfel asta este, probabil ca a vrut sa se simta bine si s-a simtit. Daca a vrut ‘mnealui s-o imbrace asa si tocmai de ziua dumneaei atunci putem deduce ca nu prea i-a placut dar nu a avut ce face, daca asta este politica trebuie s-o faca ce mama dracului, doar de la binele ‘mnealui atarna si binele ‘mneaei asa ca daca trebuie, pui fustele tiganesti, ce mama dracului, asta asa ca sa aratam ca noi nu discriminam, noi ne imbracam si rezolvam dintr-un condei problema din cauza careia Europa isi da cu pumnii in cap.

De fapt, uitandu-ma la fotografia cu pricina, uitandu-ma atent, vad pe chipul doamnei o anume tristete. Inainte vreme, cand se vindeau femeile in targurile de sclavi erau tristeti ce se puteau citi pe chipurile lor si, dar probabil ca asta este doar o impresie, iata ca citim aceeasi amaraciune si pe chipul doamnei de prim rang.

Tristeti de prima doamna in rochii tiganesti.

Romanie, tara frumoasa si bogata, fara de margini sunt posibilitatile tale!

Maestrul Mihai Malaimare

5 comentarii:

anca spunea...

bine scris,am vazut ieri!
io nu cred ca e umilire,e complacere! femeia asta e tot umilita de cind s-a luat cu betivanul asta? stunci de ce s-a complacut in aceasta mizerie?

dramoleta spunea...

Ion,

Am compatimit-o si eu pe doamna asta. Da' m-am cam saturat si de ea. Lipsa de personalitate sau complicitate? Si una si alta. Daca nu i-ar conveni ceva, nu ar face.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cred ca individul i-a anihilat orice vointa!

Anonim spunea...

TRIST dar Adevarat.

Insa: cred ca d-na Basescu ramanea acolo SINGURA ar fi zambit si s-ar fi bucurat cu adevarat.
La chef tiganii sunt adevarti.

Anonim spunea...

Drama cea mare poate ca analizez prea la "rece" prea "nemteste " totul scrinndu-va de pe malurile Mainului, si am mai facut-o odata este ca TIGANII sint o BOMBA CU FITIL INTIRZIAT.Cazul Cozma din Ungaria si nu numai infactionalitatea acu cotele ei astronomice traiul inca in cort, etc sint praful din bomba.Ganditi-va cum e sa mergi la un dentist roman superapreciat aici sa iesi afara fiind madru ca esti roman si la 2 minute sa apara un sir de tiganci care se iau de oamenii din tramvai vociferand pe romaneste.Ori se vor lua masuri dure ori ne vom tziganiza ca natie( si asta si tinand cont de rata mare de nasteri la tzigani).Avem o mare problema si politicienii nostri nu o realizeaza.Germania cu alta infrastructura incearca de ani de zile integrarea sociala a turcilor( si nu se compara cu tziganii cunosc cu gramada studenti turci)daramite noi.Cand voi vedea primii 5-10 medici avocati sau ingineri tzigani(cu diplome corecte..) voi spune am luat-o in directia buna

Mediafax