vineri, 18 septembrie 2009

Vlad Rosca: ”Basescu vrea sa se insoare anul viitor cu Udrea”


Consilierul politic de campanie al lui Crin Antonescu, fostul ministru țărănist Vlad Roșca, aruncă o bombă de proporții pe blogul propriu, anunțând că deține informații din PDL că Băsescu vrea să se căsătorească, după alegeri, cu Elena Udrea.(B.T.I.)

Vlad Roșca afirmă, într-un material intitulat "La anul o să îl felicităm pe ginerică Băsescu", citând "o sursă PDL-istă demnă de toată încrederea", că Traian Băsescu preconizează ca, anul viitor, în cazul în care va câștiga un nou mandat la Cotroceni, să schimbe Prima Doamnă a Țării cu una mai tânără. Altfel spus, doreste să o transforme pe Udrea din simpla "duduie" fix în "prima doamnă a țării", potrivit consilierului liberal, adică să divorțeze de Maria Băsescu și să se recăsătorească cu Elena Udrea, după ce aceasta va divorța, la rândul ei. Roșca mai afirmă că informația respectivă circulă, deja, prin ministere, în rândul angajaților pedeliști. Trebuie spus că nu este prima dată când zvonul despre un divorț al Elenei Udrea face valuri pe scena politică. Exact acum doi ani, în iulie-august 2007, se vorbea atât de intens de acest lucru încât Udrea în persoană a abordat chestiunea în direct, la Realitatea TV. Iritată de acuzațiile la adresa soțului ei, Dorin Cocoș, care și-ar fi făcut afacerile de succes grație protecției politice înalte a soției, Udrea a declarat: „Eu vreau să fac politică, nu afaceri. Dar eu trebuie să vorbesc permanent de afaceri, pentru că soțul meu face afaceri de 17 ani". În aceași emisiune, Udrea dezvăluia și soluția care i-ar fi fost sugerată lui Cocoș, pentru a scăpa de probleme: „Să divorțeze de mine, e singura soluție". Blonda de la Cotroceni s-a întrebat, totodată, retoric: „Ce să fac? Ori să divorțez, ori soțul meu să renunțe la afaceri!". Numai că, a spus atunci Udrea în final, pe un ton aproape amenințător: „N-am să divorțez!!". Și, cel puțin până acum, s-a ținut de cuvânt.(via Inpolitics)

5 comentarii:

mirko spunea...

vlad rosca mai zicea acu' ceva vreme acelasi lucru tot pe blog!sa fie si la el repetitia o moda, sau moda se repeta?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Poate o fi fantezia lui ascunsa sau absconsa?

anca spunea...

eee,ce tot reincalzeste zupa asta? a mai zis-o ,deunazi!
da sa se insoare ce treaba am io cu asta? macar o sa fie oficiala relatia lor!

mirko spunea...

si daca da, cine se marita si care se insoara! mai mult, vom avea o elena 2 basescu, o elena basescu2, o elena udrea basescu. sau o elena cocos basescu?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Va fi nunta in "cartier"! Toata natia va sarbatori. Cheltuielile de nunta vor fi suportate din imprumutul de la FMI, iar nunta va fi cu dar! Darurile poporului vor trebui sa achite datoria externa a Romaniei, si asa Basescu va intra in istorie ca al doilea presedinte ce achita datoriile Romaniei!

Mediafax