vineri, 23 octombrie 2009

Cei 30 de arginti erau de fapt stele



Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele privind înaintarea în grad a foştilor social-democraţi, ofiţeri în rezervă Neculai Onţanu, primar al sectorului 2, Gabriel Oprea, fost ministru al Internelor, şi Anghel Iordănescu, parlamentar independent. (Si tradarea se plateste, nu-i asa?)

Astfel, şeful statului a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Neculai Onţanu, primarul sectorului 2. Onţanu a fost exclus cu o zi înainte din PSD pentru că şi-a declarat susţinerea pentru şeful statului în campania electorală.

Şi foştii social-democraţi Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu au fost înaintaţi în grad de şeful statului, prin decrete semnate joi. Astfel, Băsescu a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele în rezervă a general-locotenentului în rezervă Gabriel Oprea din MApN, fost ministru PSD al Internelor în Guvernul Boc şi decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Anghel Iordănescu din cadrul aceluiaşi minister.

Primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-a anunţat, miercuri, într-o declaraţie de presă, sprijinul pentru candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte al României, considerând că acesta a dovedit că are "dorinţa de schimbare a României". Parlamentarii independenţi Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu, foşti membri PSD, şi-au anunţat şi ei, la 6 octombrie, susţinerea faţă de candidatura lui Traian Băsescu, susţinând că un nou mandat al actualului preşedinte este "singura soluţie responsabilă pentru România".

Tot joi, preşedintele Traian Băsescu l-a înaintat în grad pe secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare din Ministerul Apararii, Viorel Oancea, de la gradul de colonel în retragere la gradul de general de brigadă cu o stea în retragere. Preşedintele Traian Băsescu a mai înaintat în grad o serie de ofiţeri în rezervă din Ministerul Apărării. Realitatea Tv.

6 comentarii:

dramoleta spunea...

Trei analfabeti, in genunchi, la picioarele matelotului.

Mi-e sila!

anca spunea...

astia fac de ris armata romana!!!
da se vede treaba, limba trasa in curul basescian tre' rasplatita!! mi-e rusine de nerusinea lor!! huooo!!! bagabontii dreaq!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Care armata? Iordanescu si Oprea sunt niste samsari de terenuri in Ilfov, generali facuti la apelul bocancilor, iar Ontanu un profitor, ridicat de PSD de la rangul de slugoi la cel de primar de sector. Asta dovedeste clar cum i-a cumparat Basescu. Noroc ca ei nu conteaza prea mult in economia alegerilor prezidentiale. Daca Iordanescu declara ca tine cu marinerul, doar nu credeti ca se face coada sa-l voteze lumea!

anca spunea...

Ioane,io nu mai cred nica! pina pe 6 dec.,atunci vedem ce si cum!!reprezinta,nu reprezinta,azi betivanul a defilat la brat cu ei la nu's ce paranghelie militara! astea sint faptele!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, nu crezi ca si Dumnezeu s-a saturat de paganii astia care ne conduc? Fii sigura de asta!

anca spunea...

Ioane,nu sint sigura de nimic! am zis ,astept 6dec,atunci vom afla!!
eu am dubii,inca,ca il pot da jos pe betivan!

Mediafax