miercuri, 11 noiembrie 2009

Dragoste cu forta


O regie proasta. Scopul? Ca o parte a tarii sa creada ca cineva il iubeste pe matroz intr-atat de mult incat sa rabde frigul,ploaia si foame de dimineata pana seara! Ca sute de autocare sa impanzeasca vestul tarii cu oameni care habar nu aveau ce cauta acolo! Ca Basescu sa aiba cui povesti minciunile sale!

6 comentarii:

anca spunea...

asta nu e dragoste,e de-a dreptul viol!!

Anonim spunea...

In general dictatorilor nu le-a mers bine cu banatanii...acolo lumea orbeste mai incet si judeca mai mult...cine stie ce ""surpise"" a avea. Sincer sa fiu stateam si ma gandeam cum ar arata aici in Germania Basescu pe scena politica.Cred ca ar avea cel mult 2-3 la suta din populatzie.Lasand la o parte optiunile personale ale dansului la care are dreptul Traian Basescu felul sau de a fi este unul efecti de mistocar,bisnitar ii lipseste cu desavarsire SOBRIETATEA si ELEGANTA unui sef de stat.Dintre liderii europeni intr-o oarecare masura se aseamana cu Berlusconi alt Pinochio al politicii.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Anca, vrei sa spui ca individul trebuie castrat?

D-le Anonim, sper ca vestul tarii sa se trezeasca din injectia care i-a adormit. Ma uit la clujeni si nu imi vine sa cred cum a luat partidul matrozului si cu exponentul sau Boc atatea voturi!

anca spunea...

il vom castra,Ioane! cu stampila de vot!

dramoleta spunea...

Nu prea s-a deplasat in zona de vest a tarii in campania asta. Mai mult in est, prin Moldova. Si acolo, a adunat 10000 de oameni din 5 judete, nu ca acum 5 ani 10000 in fiecare oras.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mai are timp. De bani nici nu mai vorbim, ca are statul. Cred ca Basescu costa tara mai mult decat Casa Poporului!

Mediafax