marți, 29 decembrie 2009

Invazia beizadelelor


In politica, ca in viata, trebuie sa suportam noul val al beizadelelor. Pe langa faptul ca ne agreseaza in toate mijloacele mass-media cu fitele si cu tot felul de figuri "contra naturii", acestea tind spre un statut plin de "onorabilitate" pe care cica l-ar conferi Parlamentul Romaniei.

Istoria ultimului secol abunda in exemple care mai de care mai dezgustatoare cu care beizadelele au tinut "afisul" sus. Carol al II-lea, fii si fiice ale nomenclaturistilor comunisti, Gheorghiu, Ceausescu, Mizil,Tismaneanu, Patapievici, fetele lui Petre Roman, copilul lui Zoe Petre, Dragos Constantinescu, Mihai Puwak, etc. Cel mai ticalos exemplu a fost dat de ascensiunea Elenei Basescu, calcand pe "cadavrul politic" al tanarului Bogdan Bogza(dat afara ca un caine), in stilul, devenit caracteristic, al lui Traian Basescu.

Acum, un alt rasfatat al sortii ridica capul din gaoace. Este vorba de odrasla lui Silviu Prigoana, regele gunoaielor, intrat el insusi in politica in urma unei stranse colaborari cu Traian Basescu privitoare la "mizeriile" capitalei. Se numeste Honorius Prigoana. Victime exista. Desi validat de validat de Biroul local al PDL sector 1 pentru a participa la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor, Virgil Tudorache a "decis" să îşi retragă candidatura în favoarea fiului deputatului Silviu Prigoană, după o scurtă şi "elegantă" discuţie cu liderul partidului, Emil Boc.

"Modelul meu în politică este Traian Băsescu. Eu am intrat în PD-L pentru domnul Traian Băsescu, am rămas în partid pentru a-l sprijini pe domnul Traian Băsescu, am fost alături de domnia sa în campania electorală. Domnul Traian Băsescu este preşedintele care a pus bazele statului român modern". Asa zice beizadeaua. Nu stiu voua, dar discursul de tipul asta mi se pare mai mult decat gretos!

PS. Nu trebuie sa ignoram sumele uriase de bani pe care, cica, batranul Prigoana le-ar fi dat pentru campania lui Basescu. Sume care trebuiesc recuperate!

UPDATE: "Să se bucure poporul român că n-am pus-o pe Bahmuţeanca pe listă" spune Silviu Prigoana, cu tupeul tiganesc care il caracterizeaza.

8 comentarii:

anca spunea...

phii,nu le sta sarmaua in gat acestor nesimtiti?
ma doare in cot de nenea ala mazilitu'(un smecheras cu "afaceri" oneroase),problema mea este cu tupeul acestor "potentati" ai zilei!!
curat reforma si modernizarea Romaniei,nu-i asa? sa incepem,dara,modernizarea cu mucosii care nu au alta calitate deact ca sant fii lui cutare sau cutarica!!
s-o propuna si le mahalagioaca, are profilul unei pedelizde!!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nesimtirea nu are margini, stai linistita! Urmeaza ce nu ai mai vazut niciodata!

anca spunea...

Ioane,sant foarte linistita din punctul asta de vedere!!
dupa ei,potopul!!

flavius spunea...

servus...

tara asta... :(

si... La multi ani cu toate cele bune!
Numai bine!

Ion de la Chiuiesti spunea...

La multi ani Flavius si tie!

dramoleta spunea...

Un An Nou mai bun! La multi ani!!!

Anonim spunea...

Da..domnul ion in timpul acesta intregul lot de matematica al Romaniei studiaza in strainatate........si nu prea are chef de Romania.Problema e ca nus int metehne recente le-a descoperit insusi maestrul Caragiale.Cand vor disparea??

Anonim spunea...

Cand ii va matura poporul ii va matura cu neamuri cu tot...

Mediafax