vineri, 11 decembrie 2009

Politica marinareasca

"Traian Basescu, si-a permis in cateva randuri afirmatii neprietenesti la adresa Rusiei", a anuntat purtatorul de cuvant al MAE rus, Andrei Nesterenko. El a amintit ca spre deosebire de opozantii lui politici, Basescu incearca sa joace "cartea rusa", acuzand Rusia de tentativa de amestec in treburile interne ale Romaniei. "Este absolut evident ca asemenea declaratii absurde nu pot decat sa dauneze dezvoltarii relatiilor noastre bilaterale", a subliniat Nesterenko, citat de agentiile ruse de presa(via hotnews).

E de mirare ca nici un presedinte al lumii nu doreste sa intinda mana lui Basescu Traian? Se mai mira cineva ca a fost trimis la plimbare de secretarul de stat american Hillary Clinton? Se intreaba cineva de ce platim cel mai scump gaz din Europa?

Basescu are pretentia ca pricepe toate problemele romanilor si nu numai. Un lucru nu il stie si refuza cu obstinatie sa-l invete. Ca badarania nu tine loc de politica externa!

5 comentarii:

mirko spunea...

daca mai sta 5 ani, nici botswana n-o sa ne mai inghita si-o sa ne dea un "sprijin" in moneda lor!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sper sa se intample ceva pe parcurs, pentru ca cinci ani suna groaznic!

anca spunea...

no,sa sperat bine,dragilor!! imi place optimismul vostru!! eu sint mai pesimista!!nu dezvolt acum de ce nu cred ca ,in intelepciunea lui,boborul(care?) il va da jos inainte de termen!
miko,cred ca nu trebuiesc cinci ani,deja a vem fifty bocul de botswana!!!

Anonim spunea...

sa v-o trimit pe Merkel sau pe Schröder??Schröder ca tot e liber!!! era acolo Johannis ...era ca nu mai e...
Mai rau e ca.....Basescu va castiga contestat necontestat, Geoana ca pierzator va fi atacat si in PSD,, Crin inca e slabutz.....deci ALTERNATIVA care a fost se va sparge divide et impera va functiona(Tariceanu) si asa ca se Basescu il va pregati pe vrunul ca sa faca ca in Rusia eu presedinte tu primministru si tot asa!!Si uite asa peste 5 ani o sa voteze numai romanii din strainatate caci cine stie daca tineretul va vedea o alternativa acasa.Ne tot desteptam dar cand ne trezim........

Ion de la Chiuiesti spunea...

Tineretul a vazut alternativa lui Basescu. Au luat-o in freza la demonstratia de la Cotroceni!

Mediafax