joi, 11 februarie 2010

Fabrica de bani

Un grup de supravietuitori si descendenti ai victimelor Holocaustului au dat in judecata, marti, compania ungara de cai ferate, MAV, cerand pagube in valoare totala de 1,24 miliarde de dolari pentru implicarea companiei in deportarea evreilor, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Plangerea a fost inaintata, marti, unui tribunal din Chicago, de catre avocatii unui grup de 95 de supravietuitori si mostenitori ai victimelor Holocaustului, care traiesc acum in Statele Unite si Israel, transmite agentia ungara de presa MTI, citata de World Jewis Congres.

In urma unei anchete derulate pe parcursul mai multor ani, acestia au descoperit ca MAV a pus la dispozitia nazistilor vagoanele de tren folosite pentru deportari. (ziare.com)

Dupa ce au jumulit toate tarile Europei de bani pe motiv de asa-zis holocaust, goana dupa bani continua. Cred ca ar fi cazul sa li se spuna acestor "baieti destepti" ca razboiul s-a terminat acum 65 de ani.

3 comentarii:

Anonim spunea...

episod petrecut la Frankfurt : un vames iese in pauza sa fumeze o tzigara,si o cafea.Prin intrare trec in acelasi moment in care el fumeaza 3 evrei.Neamtzul se alege cu reclamatzie cum ca aprinderea cu bricheta a tzigarii ar simboliza....arderea lor la Auschwitz.No comment....
alt episod: merg cu alte sute de oameni de toate natziile linistitzi tacutzi obositzi ca e 5 diminetatza la lucru spre aeroport. In gara(unde e si zona curvelor...) se urca vociferand 4 tziganci vorbind( ma apuca groaza) in romaneste.Despre ce au vorbit, credetzi-ma imi lipsesc cuvintele.Pnetru o secunda doar dar pentru una m-am gandit la Hitler.Desigur ca sint crestin si am inchis urechile.Si am inceput si eu sa gandesc ca a fost criminal etc etc.No comment din nou....
as putea umple blogul dvs cu multe "episoade"dar mie ca strain ma apuca groaza de cate ori trebuie sa-si auda nemtzii ca parintzii lor (totzi) sint criminali etc iar bombardareea superbului oras Dresden cu 35000(recunoscuti) de morti un fapt legitim etc etc etc.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Aveti dreptate! Atat nemtii cat si austriecii trebuie sa-si recastige demnitatea odata!

Anonim spunea...

Culpabilizarea generaţiilor trecute, actuale şi viiitoare pentru ,,Holocaust" este doar o parte din planul evreiesc de dominare a lumii.Acest fapt este vizibil şi în România. Prin Iaşi erau lipite pe stâlpi - acum ceva ani - afişe în care cei care cunoşteau torţionari ai evreilor din vremea regimului legionar şi a celui de -al doilea război mondial erau îndemnaţi să sune la un număr de telefon pentru a le dezvălui identitatea şi, astfel, să fie arestaţi, interogaţi, judecaţi, încarceraţi conform dictonului ,,dinte pentru dinte , moarte pentru moarte". Tipic evreiesc!!! Nu uita şi nu ierta. Ce au făcut însă evreii din Basarabia şi Bucovina de Nord românilor din aceste teritorii cedate U.R.S.S. nu spune mai nimeni. Şi nici evreii nu se simt culpabili dacă nu sunt traşi la răspundere. pe www.probasarbiahusi.ro, la secţiunea Maluri de Prut, ultimul număr al revistei, veţi găsi un material despre modul în care s-au comportat evreii din Chişinău cu românii din Basarabia cedată, grozăviile la care s-au dedat faţă de fraţii noştrii de dincolo de Prut. Poate astfel îşi vor mai reevalua poziţiile acuzatoare la adresa României şi pretinsului rasism românesc. Am fost, suntem o naţie tolerantă dar când vezi nesimţirea unora îţi e cam greu să te mai abţii.

Mediafax